Başbakanlık Afet ve Acil Durumu Yönetimi (AFAD) Başkanlığı'nca Batman'daki sivil toplum kuruluşlarına biyolojik, radyolojik, nükleer ve kimyasal saldırılara karşı korunma tedbirleri konusunda eğitim verildi.
Batman Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonunda AFAD tarafından 81 ile yönelik düzenlenen eğitime telekonferans sistemi ile bağlanıldı.
Yaklaşık 3 saat süren eğitimde olası biyolojik, radyolojik, nükleer ve kimyasal saldırılara karşı nasıl koruncağı konusunda bilgi verildi.
Sınır ötesinden biyolojik, radyolojik, nükleer ve kimyasal saldırıların gelebileceğine dikkat çekilen eğitimde halkın da konu ile ilgili bilgilendirilmesi istendi. - Batman
Son Dakika › Yerel › Afad'dan Batman'daki Sivil Toplum Kuruluşlarına Eğitim - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.