AK Parti İzmir İl Yönetimi Ödemiş'te Omuzlara Alındı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İzmir İl Yönetimi Ödemiş'te Omuzlara Alındı

AK Parti İzmir İl Yönetimi Ödemiş\'te Omuzlara Alındı

Ödemiş'e bağlı Çaylı beldesinde geçtiğimiz hafta yapılan rahvan at yarışlarına gelen AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, il başkan vekili Mahmut Badem ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kaymakçı beldesinde omuzlara alındı.

11.10.2012 16:09

Ödemiş'e bağlı Çaylı beldesinde geçtiğimiz hafta yapılan rahvan at yarışlarına gelen AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, il başkan vekili Mahmut Badem ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kaymakçı beldesinde omuzlara alındı.

AK Partili Kaymakçı Belediye Başkanı Halil Güler ve bir grup partili tarafından yolları kesilerek, karşılanan AK Parti ekibi partililer tarafından omuzlara alındı. Başkan Güler, belediye meclis üyeleri tarafından karşılanan Akay, Badem ve Dağ'ı omuzlarına alan partililer, il yöneticileri lehinde sloganlar attı.

Konukları tezahüratlar eşliğinde belediye başkanının çalıştırdığı kahvehaneye alan partililer önce çay ikramında bulundu.

İl Başkanı Ömer Cihat Akay, "Kaymakçı halkı birlik ve bütünlük içerisinde başaramayacağı bir iş yoktur. Şöhretiniz ülkenin her yerine yayıldı. Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bile Kaymakçı adını sık sık zikretmekte" dedi.

Vatandaşlar, sohbet esnasında Çiftçi Malları Başkanlığı yapmış dört kişi, vekil Hamza Dağ'a üç sayfalık bir yazı verdi. Eski başkanlar emekli olduktan sonra kendilerine borç çıkarıldığını belirterek, şunları söyledi: "Bizler görev süremizi tamamladıktan sonra emekli olduk. Çiftçi malları olarak vatandaşlardan toplanamayan paralar ve çalışan bekçilerin SGK borçları nedeniyle bizim emekli maaşlarımızdan her ay 400 lira larak kesiliyor. Geçmişte vatandaşın ödemediği paralar nedeniyle biz niye cezalandırılıyoruz. Bunun mecliste çözülmesini istiyoruz. Bu sorun sadece Kaymakçı beldesine ait bir sorun değil, havzadaki 9 beldenin ve başka bölgelerdeki çiftçi malları başkanlarının ortak sorunu."

Hamza Dağ, dilekçeleri okuduktan sonra, konuyu Ankara'da yetkili kurullarda görüşerek, bilgi alacağını ve konun takipçisi olacağını sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İzmir İl Yönetimi Ödemiş'te Omuzlara Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement