AK Parti Kozan İlçe Yönetimi Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kozan İlçe Yönetimi Belli Oldu

AK Parti Kozan İlçe Yönetimi Belli Oldu

Adana’nın Kozan ilçesinde geçtiğimiz günlerde Veli Gelebek’in AK Parti İlçe Başkanlığı görevine atanmasının ardından yeni yönetim kurulu da belli oldu.

20.06.2014 16:14

Adana'nın Kozan ilçesinde geçtiğimiz günlerde Veli Gelebek'in AK Parti İlçe Başkanlığı görevine atanmasının ardından yeni yönetim kurulu da belli oldu.

Yeni yönetim kurulu ve partiye gönül vermiş hemşerileri ile birlikte AK Parti'yi Kozan'da yeniden iktidara taşıyacağını ifade eden AK Parti Kozan İlçe Başkanı Veli Gelebek, "Bugünden sonra tüm gönüldaşlarımızla birlikte cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine hazırlanacağız. Bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlik içerisinde olup partimizin her kademesindeki arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız. Geçmişten bugüne kadar partimize ve de emeği geçmiş bütün arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız. Her ne sebeple olursa olsun kalbi kırılmış arkadaşlarımızı da yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte gerekirse ziyaret edip onların gönüllerini de alacağız" diye konuştu.

Ağustos ayında gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için sıkı çalışarak AK Parti'yi Kozan'da birinci parti yapacaklarını ifade eden Gelebek, "Yerel seçimler geride kaldı. Ancak bizim için asıl siyaset yapma vakti yeni başlıyor. Bize gönül veren her kardeşimiz yönetim kurulunun bir ferdidir. Geçmişte bunu gördük ve yaşadık. Teşkilatta görev alamayan kardeşlerimiz partimizin iktidarı için görev alanlar kadar çaba gösterdi. Aynı enerji ve güçle yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuşmalarını sonlandırdı.

AK Parti Kozan İlçe Yönetim Kurulu üyeliklerine Erdem Kekilli, Nebi Ocak, Ali Yörüger, Mustafa Ergen, Etem Tanrıverdi, Hüseyin Kılçık, Fatma Durmuşoğlu, Ferit Kökyıldırım, Mustafa Kütük, Selami Beydilli, Turgut Şafak Ursavaş, Şenay Adyakar, İsmet Furkan Sönmez, Kaan Biçer, Orhan Can, Ahmet Avcı, Arif Karakaş, Mukadder Özgüner, İrfan Dağlı, Şahin Oruç, Mehmet Akmeşe, Osman Kara, Cumali Akoğul, Hacı Gençdoğan, Ali Erkek, Çilem Üstün, Ziya Ocak, Zafer Yılmaz ve Tülin Kara getirildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kozan İlçe Yönetimi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement