AK Parti'li Pekgüzel, Aile Şirketlerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Pekgüzel, Aile Şirketlerini Ziyaret Etti

AK Parti\'li Pekgüzel, Aile Şirketlerini Ziyaret Etti

AK Parti Efeler Belediye Başkanı Adayı Pekgüzel, seçime sayılı günler kala sürdürdüğü ziyaret programında Pekgüzel Şirketlerine zaman ayırdı.

27.03.2014 09:59  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Efeler Belediye Başkanı Adayı Yalçın Pekgüzel, seçime sayılı günler kala sürdürdüğü ziyaret programında Pekgüzel Şirketleri'ne zaman ayırdı.

Sabah saatlerinde Umurlu Organize'de bulunan aile şirketleri PEK PAN ve ASTAŞ Şirketleri'ni ziyaret eden Pekgüzel duygulu anlar yaşadı. Rahmetli Kuzeni Şener Pekgüzel'in yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü PEK PAN'ı ziyaretinde duygulanan Yalçın Pekgüzel'i, Nural Pekgüzel karşıladı. Karşılama sırasında Nural Pekgüzel'le rahmetli Şener Pekgüzel'in yokluğunu daha da hissettiklerini söyleyen Yalçın Pekgüzel, "Rahmetli Şener seçim sürecimde hep yanımdaydı. O rahmete kavuştuktan sonra da manevi olarak onun varlığını hep yanımda hissettim" dedi.

PEK PAN Şirketler Grubu Başkanı Nural Pekgüzel de, Rahmetli Şener Pekgüzel gibi kuzeni Yalçın Pekgüzel'i destekleyeceğini söyledi. Nural Pekgüzel, "Rahmetli Şener ağabeyim seçim çalışmaları boyunca Yalçın ağabeyimi bir an olsun yalnız bırakmadı. Ağabeyimin bayrağını ben devraldım. Seçimin son gününe kadar da Yalçın ağabeyimin yanında olacağım" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Pekgüzel, Aile Şirketlerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement