AK Parti Silifke Teşkilatından İftar - Son Dakika
Yerel

AK Parti Silifke Teşkilatından İftar

AK Parti Silifke Teşkilatından İftar

AK Parti Silifke İlçe Teşkilatı, Kırobası köyünde iftar verdi.

13.08.2012 10:25

AK Parti Silifke İlçe Teşkilatı, Kırobası köyünde iftar verdi.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, yemekte yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın kendisini bu göreve layık görmesinden dolayı büyük onur duyduğunu kaydetti.

Ekonomi Bakanı Çağlayan'ın kucak dolusu sevgi ve saygılarını getirdiğini ifade eden Sever, "İçinizden çıkmış bir kardeşiniz olarak sizlerle birlikte olmaktan, bu güzellikleri paylaşmaktan gerçekten mutlu oldum, onur duydum" dedi.

Sorumluluğu çok bir göreve getirildiğini ifade eden Sever, vatandaşların da desteğiyle bu görevi en iyi şekilde yapacağını ve 24 saat halkın hizmetinde olacağını söyledi.

Başbakan'ın Akdeniz Oyunlarını Mersin'e kazandırarak çok güzel bir hediye verdiğini belirten Sever, "Akdeniz Oyunları ile ilgili tesislerin inşaatları başladı ve hızla devam ediyor. Çok çalışkan biri olan Ekonomi Bakanımız Sayın Zafer Çağlayan'ı Mersin'de görevlendirdi. Bu da ikinci bir hediyeydi. Hizmet kervanı artık Mersin'de dev adımlarla ilerlemeye başladı. Sayın Başbakanımız da yerel seçimlerde Mersin'i sizlerden istiyoruz diyor. Bizde çok çalışarak yerel seçimlerde Mersin ve ilçelerini sizlerin de desteğiyle alacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Silifke ve Erdemli ilçelerine bağlı köylerin içme ve sulama suyu sorununu çözecek olan Aksıfat barajının projesinin bu yıl tamamlanacağını, 2013 yılında da yapım ihalesinin yapılacağını vurgulayan Sever, "Aynı şekilde Kayraktepe barajını da yakından takip ediyorum. Ayrıca Sorgun barajı için de bütün sorunları aştık. 2013 yılında da o barajın ihalesi yapılacak. Silifke- Antalya, Silifke-Mut ve Silifke- Gülnar arasındaki yol çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor. Arınızdan çıkmış bir kardeşiniz olarak sizlerin de desteğiyle Mersin ve ilçelerine en iyi hizmeti vereceğiz" dedi.

AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt da, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Mersin milletvekilleriyle birlikte tüm ilçelere gittiklerini ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinlediklerini söyledi.

Bakan Yardımcısı Sever Mersin merkez ve tüm ilçeleri gezeceklerini anlatan Merter, şöyle devam etti:

"Şu Ramazan ayında inanın ki evimde ailemle birlikte birkez iftar açabildim. Çünkü hergün farklı bir ilçemizde farklı yerlerde düzenlenen bu tür etkinliklere katılıp vatandaşlarımızla birlikte oluyoruz. Ne güzelki böyle güzel bir ortamda birlikte olmamış. Çünkü bugün komşumuz Suriye'de iç savaş var. Irak'ta hala huzur sağlanmış değil. İnanın ki insanlar orada içecek bir tas çorba bile bulamıyorlar. Komşularımızda savaşlar yaşanırken ülkemizde huzur var ve bizde burada huzurlu bir şekilde huzurlu bir iftar yapıyoruz" dedi.

AK Parti Silifke ilçe Başkanı İsmail Hakkı Köroğlu da, düzenledikleri yemeğe katılan Ekonomi Bakan Yardımcısı Sever, İl Başkanı Salt, belediye başkanları ve tüm vatandaşlara teşekkür ettiğini belirtip, başarılı olmak için çok çalışmanın yanında halkın da hem desteğini hemde duasını alacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından ise Ekonomi Bakan Yardımcısı Sever, iftara katılan köy muhtarlarıyla bir araya gelip onların sorunlarını dinledi.

İftara çok sayıda vatandaşla birlikte Narlıkuyu Belediye Başkanı Ali Okur, Arkum Belediye Başkanı Mehmet Durmuşlu, Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, Akdere Belediye Başkanı Şahin Akış, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri, köy muhtarları ve partililer katıldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Silifke Teşkilatından İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement