Akyazı Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Akyazı Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Akyazı Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Sakarya'nın Akyazı İlçe Belediyesi'nin Mayıs Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Meclis Toplantı Salonunda Yapıldı. Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı'nın Mazeret Belirterek Katılmadığı Meclis Toplantısının Başkanlığını, Başkan Vekili Cevdet Akbaş Yaptı.

Sakarya'nın Akyazı İlçe Belediyesi'nin Mayıs ayı meclis toplantısı, belediye meclis toplantı salonunda yapıldı. Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı'nın mazeret belirterek katılmadığı meclis toplantısının başkanlığını, başkan vekili Cevdet Akbaş yaptı.

Akyazı Belediyesi meclis toplantısının 3 gündem maddesine 3 madde daha ilave edildi. Gündemdeki 4 madde görüşülerek İmar Komisyonuna, 1 madde Hesap Komisyonuna havale edildi. Gündemin 4. maddesi olan Akbağlık Köyü'nün adının Akbalık olarak değişitirilmesi konusu ise meclis kararı ile kabul edildi.

Gündem dışı konuşmalarda söz alan MHP'li Meclis Üyesi Sami Kafadar, Adapazarı-Akyazı arasında yolcu taşılan otobüslerin fazla yolcu aldığını belirterek, sorunun çözülmesini istedi.

MHP'li Meclis Üyesi Özer Türkan da Başkan Yaşar Yazıcı'nın meclis toplantısına katılmamasını eleştirdi. Türkan'a yanıt veren Başkan Yardımcısı Sinan Çileli, "Başkanımız Akyazı'nın geleceği olan jeotermalle ilgili Haziran ayında yapılacak olan çalışmalar hakkında görüşmek üzere gelen heyetle görüşme yapıyor. Bu nedenle de toplantıya katılamadı" dedi.

(AY-AK) 06.05.2008 18:07 TSİ

Kaynak: İHA