Amatör Spor Haftası - Son Dakika
Yerel

Amatör Spor Haftası

Amatör Spor Haftası

81 ilde bu yıl ilk kez gerçekleştirilen 'Amatör Spor Haftası' etkinlikleri Kilis'te de 30 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında birçok spor branşında düzenlenen müsabakalar ve etkinliklerle tamamlandı.

09.10.2013 14:45

81 ilde bu yıl ilk kez gerçekleştirilen 'Amatör Spor Haftası' etkinlikleri Kilis'te de 30 Eylül- 6 Ekim tarihleri arasında birçok spor branşında düzenlenen müsabakalar ve etkinliklerle tamamlandı.

Amatör Spor Haftası dolayısıyla 7 Aralık Stadı'nda kapanış ve ödül töreni düzenlendi. Törene; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, Kilis Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mahmut Özkan, Kilis Belediyespor Kulübü Başkanı Teyfuk Ercan, amatör spor kulübü başkanları, il temsilcileri, antrenörler, sporcular ve velilerin katıldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, "Yetenek taraması yapılarak spora yönlendirilmiş çocuk ve gençlerimizin, bağlı oldukları kulüplerinin ve başarılı sporcularımızın halkımıza tanıtılması sağlanması ile ülkemizde topyekün spor bilinci ve kültürünün oluşturulması amaçlandı. 30 eylül tarihinde korteş yürüyüşüyle başlayan Amatör Spor haftası, Cumhuriyet Meydanı'nda cimnastik gösterisi halk oyunları ekibi gösterisi ve karateyle devam etti. Hafta boyunca ilimize amatör sporcuların judo, güreş, satranç, voleybol, basketbol, badminton, futbol, karete, sokak tenisi gibi spor faaliyetleri müsabakaları yapıldı. Sporcu velilerinin çocuklarına vermiş olduğu destek sevindirici olmakla beraber güzel nesiller yetiştirmenin de habercisi olduğunu gösterdi" dedi.

Kilis Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mahmut Özkan, amatör sporlarına katkısından dolayı Kilis Belediye Spor Kulübü başkanı Teyfuk Ercan'a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı'ya ve Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Osman Öztürk'e plaket verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Amatör Spor Haftası kapsamında yapılan müsabakalarda dereceye giren sporculara kupa ve madalyalar verilerek program sona erdi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amatör Spor Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement