Amatör Spor Kulüplerinin Yöneticileri Pehlivan'la Buluştu - Son Dakika
Yerel

Amatör Spor Kulüplerinin Yöneticileri Pehlivan'la Buluştu

Körfez'deki amatör spor kulüplerinin yöneticileri, Belediye Başkanı Pehlivan'la bir araya geldi

19.10.2013 15:43

Körfez ilçesinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin yöneticileri, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan'la bir araya geldi

Esentepe Spor Lokali'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Pehlivan, gençlerin sporla vakit geçirmesini istediklerini, bundan dolayı spora verdikleri desteği artırmaya devam edeceklerini söyledi.

Belediyenin mali imkanlarını iyi duruma getirdiklerine dikkati çeken Pehlivan, olanakların bir kısmını sosyal belediyecilik kapsamında amatör spor kulüplerine destek vererek gösterdiklerini kaydetti.

Pehlivan, kentte sporun gelişmesi için amatör spor kulüplerine gerekli desteği verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini vurgulayarak, spora yapılan her yatırımın ülkenin geleceğine yapıldığını dile getirdi.

Esenspor Antrenörü Kenan Ay ise belediyenin bugüne kadar her konuda yanlarında olduğunu anlatarak, "Sporu seven bir başkanımız var. Amatör spor kulüp yöneticileri olarak başkanımızı hep yanımızda gördük. Desteklerini bizden hiç esirgemedi. Yaptığı bütün çalışmalar gösteriyor ki, Başkan Pehlivan Körfez için büyük bir şans" diye konuştu.

Toplantının sonunda yöneticiler spora verdiği destekten dolayı Pehlivan'a plaket verdi. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amatör Spor Kulüplerinin Yöneticileri Pehlivan'la Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement