Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.ANTALYASPOR'un dün akşam Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda Beşiktaş ile oynadığı kupa maçının catering sponsoru, yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Sheerwood otellerin yönetim kurulu başkanı Ali ve Aydın Ceylan kardeşler oldu.

12.12.2012 11:29

Foto: Hasan Akıncıoğlu

===

Sponsorlara teşekkür

ANTALYASPOR'un dün akşam Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda Beşiktaş ile oynadığı kupa maçının catering sponsoru, yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Sheerwood otellerin yönetim kurulu başkanı Ali ve Aydın Ceylan kardeşler oldu. Başkan Hasan Akıncıoğlu, Beşiktaş maçında VIP ve misafir takımın catering ve ikram sponsoru olan Ceylan kardeşlere yönetim adına teşekkür etti. Yönetim ayrıca, yağış nedeniyle ertelenen Akhisar deplasmanının sponsoru, yönetim kurulu üyesi ve Concorde de Luxe Resort oteli sahibi Erkan Yağcı'ya da teşekkür etti.

Fotosuz

===

Büyükşehir direniyor

BEKO Basketbol Ligi'ndeki temsilcimiz Antalya Büyükşehir Belediyespod, ligin en çok kaybeden 3 takımından biri olma özelliğini değiştirmek istiyor. Bugüne kadar oynadığı 9 maçta 2 galibiyet alan Antalya temsilcisi, son karşılaşmada Beşiktaş'a 86-69 yenilerek büyük yara aldı. Antalya Büyükşehir cumartesi günü evinde oynayacağı Pınar Karşıyaka maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlanıyor. Antrenör Altar Tunçkol, alacakları bir iki galibiyetin kendilerini yukarılara taşıyacağını belirterek, "Bunu yapacak inanç ve gücümüz var. Bu hafta taraftarımızın da desteğiyle Pınar Karşıyaka'yı yenerek kötü gidişe dur demek istiyoruz. Alacağımız bir galibiyet önümüzü açacak" dedi.

Foto: Basketbol enstantane, Altar Tunçkol fotosu

===

Alanya'da 2 dev proje

Kulüp otobüsü 'Alanyaspor Store'ye dönüştürülerek seyyar satış mağazası oldu. Alanyaspor Bonus Card'ın altyapısı hazırlanıyor

ALANYASPOR'un geçen yıllarda kullandığı takım otobüsü 'Alanyaspor Store' projesi kapsamında seyyar satış mağazasına dönüştürüldü. Şekerbank ile yapılan anlaşma kapsamında ise 'Alanyaspor Taraftar Post' ve 'Alanyaspor Bonus Card' projelerinin altyapısı hazırlandı.

Alanyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Paşaoğlu, yönetim kurulunun haftalık toplantısının ardından kulübe gelir getirmesi amacıyla hazırlanan projeler ve pazar günü deplasmanda oynanacak Gaziosmanpaşa maçıyla ilgili bilgi verdi. İstanbul deplasmanında turuncu yeşilli kafileyi Alanyalı olan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın misafir edeceğini belirten Paşaoğlu, "Kendisine bu davranışından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Sabit gelirler konusunda ise 2 önemli projeyi hayata geçirmeye çalıştıklarını dile getiren Paşaoğlu, "Yönetim kurulumuz tarafından Organizasyon ve Pazarlama Komitesi Başkanı Mehmet Güler'in önderliğinde hazırlanan 'Alanyaspor Store' projesi kapsamında kulübümüzün eski otobüsü satış mağazası haline dönüştürüldü. Önümüzdeki haftalarda yapılacak törenle satış faaliyetlerine başlayacak. Kulübümüzle Şekerbank arasında imzalanan protokol gereği ise 'Alanyaspor Taraftar Post' ve 'Alanyaspor Bonus Card' projelerinin altyapı çalışmaları hızla sürmektedir. Bu proje de yine önümüzdeki haftalarda yapılacak tanıtım töreniyle hayata geçirilecek" diye konuştu.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Alanyaspor yönetim kurulu toplantısından ve yönetim kurulunun toplu fotosu

===

1 galibiyet 4 yenilgi

AKADEMİ Ligi'nde mücadele eden Fethiyespor, Denizlispor ile 5 ayrı kategoride oynadığı maçlarda 1 galibiyet, 4 yenilgi aldı. Cumartesi günü oynanan karşılaşmalarda U14 ve U15 sahadan boynu bükük ayrıldı. Fethiyespor U16 ve U18 pazar günkü maçları kaybetti. Lacivert beyazlı kulübün U17 kategorisindeki gençleri ise haftanın tek galibiyetini alan takım oldu.

Fotosuz - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement