Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.kapılar ardında yapacak.

20.02.2013 13:16

Foto: Yönetim kurulu toplu foto, Başkan Akıncıoğlu fotoları

============

Şimşek kapanıyor

Kırmızı beyazlılar, Elazığ maçının son taktik çalışmasını bugün kapalı

kapılar ardında yapacak. Teknik patron Özdilek, "Düşüşe izin yok" dedi

MEDİCAL Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, zirvede kalma gayretlerinden asla ödün vermeyeceklerini, Elazığ'a kazanmak için gideceklerini söyledi. Özdilek, "Oyuncularımı her fırsatta uyarıyorum. Onlardan düşüş için en ufak bir rehavete kapılmamalarını istiyorum. Buraya kadar en iyi sezon kimliği ile geldik. Bunu devam ettirmek birinci görevimiz" dedi.

Cumartesi dünü deplasmanda oynayacağı SB Elazığspor maçı hazırlıklarını tam gaz sürdüren Antalyaspor, taktiksel çalışmayı bugün kapalı kapılar ardında yapacak. Diğer yandan, tedavi için Almanya'ya giden Ömer Şişmanoğlu Antalya'ya geldi. Takımdan ayrı çalışan Ömer'in kısa bir süre sonra eski fomuna kavuşacağı açıklandı. Karabükspor maçında sakatlanan Hakan ile hafif sakatlıkları bulunan Koray, Deniz, Mehmet Sedef ve üşütme nedeniyle önceki gece hastaneye kaldırılan Musa, antrenmana çıkmadı.

Ahmet GEVEN/ANTALYA, (DHA)

Foto: İdman fotoları hoca fotoları verilebilir

==============

İyi ki doğdun

Teknik heyet ve futbolcular Kaleci Antrenörü Erdinç Erol'un doğum gününde buluştu

MEDİCAL Park Antalyaspor'un Kaleci Antrenörü Erdinç Erol'a sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Kardemir D.Ç. Karabükspor karşılaşması sonrası yapılan ilk antrenmanda gerçekleşen doğum günü partisinde duygusal anlar yaşandı. Antrenman öncesi saha kenarına getirilen doğum günü pastasını alkışlar eşliğinde kesen Erdinç hoca, ilk dilimi Teknik Direktör Mehmet Özdilek'e ikram etti. Teknik heyet ve futbolcuların "İyi ki doğdun" sözleriyle duygulanan Antrenör Erdinç Erol "Şu anki mutluluğumu tarif edemem. Hatırlanmak çok güzel bir şey" dedi.

Foto: Doğumgünü pastası kesilirken foto

=============

Turuncu mavili ekip yeni hocasıyla sürprize hazırlanıyor

Büyükşehir Efes'e bileniyor

BEKO Basketbol Ligi'nde mücadele eden ve önceki gün de Antrenör Timuçin Meriç'le sezon sonuna kadar anlaşan Antalya Büyükşehir, hafta sonu İstanbul'da oynayacağı Darüşşafaka maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Altar Tunçkol'dan boşalan görevi üstlenen Türk Telekom'un eski hocası Timuçin Meriç, oyuncularıyla yaptığı özel toplantıda, herkesin görevini eksiksiz yerine getirmesini ve el birliği ile Antalya Büyükşehir'i bulunduğu konumun çok üstüne çıkarmaları gerektiğini anlattı.

İYİ MORAL YAKALADIK

Basketbol Kulübü Başkanı Recep Tokgöz, yeni koç Timuçin Meriç ile sezon sonuna kadar kendisini turuncu mavili yapan sözleşmeyi imzaladıklarını söyledi. Tokgöz, "Bundan sonraki maçlarda takımın başında Timuçin Meriç hocamız olacak. Ligde aldığımız son galibiyet ile iyi bir moral yakaladık. Yeni hocamızla bu galibiyetlere devam edeceğiz. Antalya için hayırlı olsun" dedi.

HER MAÇ FİNAL HAVASINDA

Yeni koç Timuçin Meriç ise zor bir görev devraldığını belirterek, "Hiçbir zaman sorumluluk almaktan çekinmedim. Oyunculara ve yönetime güveniyorum. Antalya Büyükşehir ligde kalacaktır. Elimden gelen her şeyi ortaya koyarak, bundan sonraki mücadelemize devam edeceğiz. Hiçbir maçta rakip seçmeden, her maçı final havasında oynayacağız. Bana güvenerek bu göreve getirenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Başkan Recep Tokgöz ve Meriç fotoları

==============

Bağış ve kombine kart gelirlerinde yaşanan düşüş, Alanyaspor Yönetim Kurulu'nu zorluyor

Gelirler düştü

ALANYASPOR'da sportif başarıya rağmen gelirlerin düşmesi camiada büyük üzüntü yaratıyor. Basın Sözcüsü Ahmet Paşaoğlu, kombine satışlarından elde edilen gelirin ve bağışların geçen yıla göre düştüğünü söyledi. Yönetim Kurulu'nun görev yaptığı 8 ayda 2,5 milyon TL ödeme yaptığını belirten Paşaoğlu, "Bunun 1 milyon 328 bin TL'si futbolculara peşinat, maçbaşı ve prim ödemesi oldu. Yönetim Kurulu, bu sezon kulübe 1 milyon 70 bin TL bağış yaptı. Kulübe geçen yıl yönetim dışından 341 bin TL bağış yapılırken bu yıl 24 bin 500 TL'de kaldı. Bunun dışında belde belediyeleri ve kurumlar vasıtası ile yapılan kombine kart satışlarından da 268 bin TL gelir elde ettik" dedi.

HODD İLE HAZIRLIK MAÇI

Paşaoğlu şöyle devam etti: "Geçen yıl ise 567 bin TL gelir elde etmiştik. Bağış ve kombine kart gelirlerinde yarıdan çok daha fazla bir azalma gözlenirken, yönetim kurulumuz takımın başarısı için her türlü fedakarlığı yapmaya devam ediyor. Haftalardır kazanılan maçların galibiyet primlerinin tamamına yakınını yöneticiler kendi arasında para toplayarak futbolculara ödüyor." Sahasında pazar günü Kırklarelispor ile karşılaşacak olan turuncu yeşilli takım bugün Norveç 1'inci Ligi takımlarından Hodd ile Oba Stadı'nda hazırlık maçı yapacak. İstanbul'da tedavisi sona eren Tayfun da takımla birlikte çalışmalara başladı.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Ahmet Paşaoğlu - antrenmandan enstantaneler

==============

Kursa büyük ilgi

ANTALYA bölgesi Wus-Hu ve Kungfu hakemlik kursu Korkuteli'de gerçekleşti. Korkuteli Lisesi binasında 2 gün boyunca devam eden kursa Korkuteli'den 13 olmak üzere, Antalya bölgesinden 17 kursiyer katıldı. Wus-Hu Türkiye Milli Takımlar Teknik Direktörü Akif İnci tarafından verilen eğitim sonunda, Belediye Başkan Vekili Hasan Önal, kurs vermek için ilçeye gelen Akif İnci'ye, katkılarından dolayı küçük bir hediye verdi. Ayrıca 30 kişinin katıldığı Dan sınavlarının da aynı tarihler içerisinde yapıldığı ifade edilirken, hakemlik kursuna katılanlar arasında başarılı olanlara sertifikalarının yaklaşık bir ay içerisinde ilgili federasyon tarafından gönderileceği belirtildi.

Sertifika almaya hak kazanan hakemler ise ilk olarak bölge hakemliği yapacak. Türkiye Wus-Hu Milli Takımlar Antrenörü Akif İnci, kurs sonunda yapmış olduğu konuşmasında Korkuteli'de çok iyi ağırlandıklarını, burada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Belediye Başkan Vekili Hasan Önal, İnci'ye hediyesini verirken, Korkuteli'ne gelmiş olmalarından ve ilçe sporuna katkıda bulunmalarından dolayı bu ödülü kendilerine takdim ettiğini belirtirken, "Sporcularımız geçmiş yıllarda olduğu gibi büyük sıkıntılar yaşamıyorlar. Bunun değerini bileceklerine inanıyorum" dedi.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

Foto: Kurstan fotolar

=============

Evrenseki Gebze için terliyor

SPOR TOTO 3'ncü Lig 2'nci Grup'ta hedefini zirve olarak belirleyen Manavgat Evrenseki, bu hafta sonu oynayacağı Gebzespor maçına galibiyet parolası ile hazırlanıyor. Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu nezaretinde yapılan antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından teknik çalışma yaptı. Antrenmana Aydınspor 1923 maçında sakatlanan Harun ve Alican ile kasığındaki sakatlık nedeniyle ameliyat olmak için yurt dışına giden Atakan katılmadı. Teknik Direktör Çapanoğlu, rakiplerinin ligin son sırada olmasına rağmen etkili bir futbol oynadıklarını ve maça büyük ciddiyet içinde hazırlandıklarını söyledi. Rakibin üst sıralara çıkmak için maça çok asılacağını kaydeden Çapanoğlu, karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istediklerinin de altını çizdi.

Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Foto: İdman fotosu, hoca fotosu - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement