Antalya'da Yardım Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Yardım Kampanyası

Halkevleri Akdeniz Bölge Sorumlusu Meriç: "Ezidi, Türkmen, Kürt, Arap demeden bütün bu kardeşlerimize ülke çapında dayanışma, yardımlaşma kampanyası başlattık"

22.09.2014 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da, Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) saldırılarından kaçarak Türkiye'ye sığınanlar için yardım kampanyası başlatıldı.

Halkevleri Akdeniz Bölge Sorumlusu Kutay Meriç, Kazım Özalp Caddesi'nde kampanya standının açılışında yaptığı konuşmada, Suriye'de devam eden iç savaşta IŞİD saldırılarından kaçanların Türkiye'ye sığındığını anımsattı.

IŞİD saldırılarından kaçan insanların kurtuluşu, can güvenliklerini Türkiye'de aramaya çalıştığını belirten Meriç, "Yerinden yurdundan edilmiş, evsiz barksız bırakılmış, sefalet içerisinde kalmış bu insanlar, bizim kardeşimizdir, misafirimizdir. Ezidi, Türkmen, Kürt, Arap demeden bütün bu kardeşlerimize ülke çapında dayanışma, yardımlaşma kampanyası başlattık. Antalya'da da bugün başlatıyoruz" dedi.

Meriç, 10 Kasım'a kadar sürecek kampanya kapsamında her gün saat 15.00'de açılacak stantta, ayni yardımların kabul edileceğini duyurdu.

Yardım malzemelerinin yetkisiz ve yardım makbuzu olmayan kişilere verilmemesini isteyen Meriç, nakdi yardımlar için de ayrıca hesap numarası açıldığını sözlerine ekledi.

Kampanyaya ilk bağışı Antalya Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Nefi Kara, bir miktar yardım malzemesiyle yaptı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya'da Yardım Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement