Antrenör ve Denklik Semineri - Son Dakika
Yerel

Antrenör ve Denklik Semineri

Antrenör ve Denklik Semineri

Türkiye Hankido Federasyonu’nun Efsane Karma Savunma Sanatları Erzurum Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile birlikte organize ettiği Antrenör ve Denklik Semineri sona erdi.

24.06.2014 12:15

Türkiye Hankido Federasyonu'nun Efsane Karma Savunma Sanatları Erzurum Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile birlikte organize ettiği Antrenör ve Denklik Semineri sona erdi.

Türkiye Hankido Federasyonu'nun yurt genelinde düzenlediği Antrenör ve Denklik Seminerleri'nin Erzurum etabı tamamlandı. Erzurum Gelişim Spor Kulübü'ne ait tesislerde gerçekleştirilen seminere, başta Erzurum olmak üzere Konya, Sivas, Erzincan, Bayburt ve Mersin'den 150'ye yakın hoca ve sporcu katıldı. Türkiye Hankido Federasyonu Asbaşkanı Grand Master Selahattin Çobanoğlu'nun da katıldığı seminerde, katılımcılara teknik olarak rakibi etkisiz hale getirme, kapkaç olaylarına karşı savunma ve yakın dövüş tekniklerine ilişkin olarak teorik ve pratik bilgiler aktarıldı.

2 gün süren seminerin ardından katılımcılara sertifika ve DAN Eğitim Belgesi verildi. Seminerlerin Erzurum etabına ilişkin olarak bilgiler veren Türkiye Hankido Federasyonu Selahattin Çobanoğlu, yakın dövüş sanatlarının Türkiye'de ve dünyada giderek popüler bir hale geldiğinin altını çizerek, özellikle Türkiye'de bu anlamda marka sporcular yetiştirilmeye başlandığını bildirdi.

ÇOBANOĞLU, EĞİTİM SEMİNERİNİ DEĞERLENDİRDİ

Yurt genelinde yürütülen seminerlerin Erzurum etabını da başarıyla tamamladıklarını belirten Asbaşkan Çobanoğlu, "Seminerimize Erzurum'da hakikaten memnuniyet verici bir katılım sağlandı. Her yaştan sporcunun bir araya geldiği seminerde, katılımcılar açısından kesinlikle faydalı olacağına inandığımız teorik bilgiler aktarıldı, uygulamalar yapıldı. Seminerimizin Erzurum'da gerçekleştirilmesinde öncülük eden Efsane Karma Savunma Sanatları Erzurum Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Sayın Tuncay Doğan'a ve salonlarının kapısını bizim için açan Erzurum Gelişim Spor Kulübü Başkanı Sayın Murat Yamanoğlu'na şahsım ve federasyonum adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

DOĞAN: ERZURUM SPORDA MARKA BİR ŞEHİR

Efsane Karma Savunma Sanatları Erzurum Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Tuncay Doğan ise, Erzurum'un birçok alanda olduğu gibi spor alanında da marka bir değere sahip olduğunu dile getirerek, "Erzurum'da spor alanında müthiş bir potansiyel var. Şehrimiz bugüne kadar çeşitli branşlarda çok sayıda marka sporcu yetiştirdi. Yakın dövüş sanatlarında da aynı durum söz konusu. Biz sporun bu alanında da Erzurum'un boy göstermesini ve şehrimizin hem ulusal hem de uluslararası arenada boy göstermesini istiyoruz. Gerçekleştirdiğimiz seminer şimdilik bir başlangıç oldu. Türkiye Hankido Federasyonu'na ve federasyonun Erzurumlu Asbaşkanı Grand Master Selahattin Çobanoğlu'na bizler de çok teşekkür ediyoruz. Derneğimizde, Erzurum için marka sporcular yetiştirme amacı doğrultusunda hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antrenör ve Denklik Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement