Ataç'tan BBP'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ataç'tan BBP'ye Ziyaret

Ataç\'tan BBP\'ye Ziyaret

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Kadir Kılınçal ve il yönetimini ziyaret etti.

11.10.2013 15:45

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Kadir Kılınçal ve il yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan BBP İl Başkanı Kılınçal, Ataç'ın yaptığı hizmetleri takdir ettiklerini belirterek, ziyaretten ötürü mutlu olduğunu söyledi. Yerel seçimlere ilişkin de açıklamalarda bulunan Kılınçal, "Biz Yunus diyarındayız, 'Dövene elsiz, sövene dilsiz gerek' lafını biz her zaman söylüyoruz. Seçimlerde maalesef bel altı siyaset olabiliyor, bunlar kimseye yakışmıyor, Genel Başkanımız Eskişehirli biz de bu seçimde Eskişehir'de kilit parti olacağız, yapılan anketlerde partimiz 3'üncü görünüyor. İnşallah bunu daha ileri götüreceğiz. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu Başkanımızın söylediği gibi 'Doğrulara doğru yanlışlara yanlış' felsefesindeyiz. Genel başkanımız diyor ki 'Sizin adaletiniz Türkiye Futbol Federasyonunun adaleti kadar yok' orada herkes aldığı puana göre para alıyor. Biz inşallah ne kadar yardım almasak da seçimlerde başarılı olacağız. Siyasetin dürüst yapılmasını ve seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu vesile ile halkın Kurban Bayramı'nı da kutluyorum" dedi.

"YEREL SEÇİME KADAR BARAJIN DÜŞÜRÜLMESİNİ DİLİYORUM"

Daha sonra söz alan Başkan Ataç ise, göreve yeni gelen Kılınçal'a hayırlı olsun dileklerini ileterek, siyasi görüşlerinin ayrı olmasına rağmen kent için asgari müştereklerde buluşabileceklerini kaydetti. Ülkedeki seçimlerde uygulanan yüzde 10 barajının süratle kaldırılması gerektiğini ifade eden Ataç, "Önümüzde bir yerel seçim var, buna kadar barajın düşürülmesini diliyorum. Kılınçal'ın eski belediye başkanı olması nedeniyle il başkanlığı döneminde de bir belediye başkanı gözüyle kenti tarayacağını ve bizlere yardımcı olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Yerel seçimlerle alakalı değerlendirmelerde de bulunan Ataç, "Benim siyasetteki tavrımı çok iyi biliyorsunuz 2009 seçimlerinde de tüm adaylara gidip 'Hayırlı olsun' dedim tabi ki başarı dilemedim ama kimse bana gelmedi. Bu 5 yıl içinde de bu tür çalışmalara devam ettim. Şehirdeki tüm siyasi partilere saygı duyuyorum, biz düşünceye karşı olmayız. Birbirimizi kırmadan belden aşağı vurmadan yapılan bütün siyasetin yanındayım. Seçim çalışmalarında da eleştiri üzerine değil yapacağım işler üzerine siyaset yaparım. Bir kişi haklarıma saldırdıysa buna cevap veririm. Bunun dışında ben yapacağım işleri anlatırım, bu demokratik bir yarıştır. Bu 5 yılda da kentin lehine çok güzel işler yapıldı. Aldığımız mesafe ile tüm Türkiye'ye örnek olduk, bununla gurur duyuyorum. Burada siyasi partilerin bizi eleştirmesi bize yol göstermesi doğal. Yeter ki art niyet olmasın yapıcı eleştiriler olsun. Siyasi terbiyem belden aşağı konuşmaya izin vermez" ifadelerini kullandı.

"ÇALIŞICI'YI VATANDAŞLAR DEĞERLENDİRECEK"

"MHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı eski Vali Kadir Çalışı oldu, bunu nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusunu ise Ataç şöyle yanıtladı:

"Eskişehir Çalışıcı'yı iyi tanıyor burada Valilik yaptı, en yüksek makam kent için. Vatandaşlar bunu değerlendirecek, hayırlı olsun diyorum. Sık sık görüştüğümüz bir arkadaşımız. Biz seçim platformunda da beraber olacağız. Dostça ve barış içinde bu süreci geçirmeyi diliyorum.

Ziyarette BBP İl Başkanı Kadir Kılınçal, günün anısına Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a Osmanlı Tuğrası resminin bulunduğu tabak hediye etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ataç'tan BBP'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement