Avcılardan Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Avcılardan Örnek Davranış

Avcılardan Örnek Davranış

Balıkesir'in Edremit İlçesinde faaliyet gösteren, Edremit Avcılık ve Atıcılık Öğretim Gençlik Kulübü Derneği lokalinde aşure hayrı ve eski başkanlar için plaket töreni düzenlendi.

04.01.2012 18:09

Balıkesir'in Edremit İlçesinde faaliyet gösteren, Edremit Avcılık ve Atıcılık Öğretim Gençlik Kulübü Derneği lokalinde aşure hayrı ve eski başkanlar için plaket töreni düzenlendi.

Eski dernek başkanlarının onuruna düzenlenen geceye, İlçe Tarım Müdürü Hüseyin Acar, Edremit Kanarya ve Güvercin Sevenler Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Edremit Merkez Avcılar Kulübü Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Dereli Köyü Avcılar Kulübü Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Edremit Avcılık ve Atıcılık Öğretim Gençlik Kulübü Derneği Başkanı Coşkun Taşkın yaptığı açıklamada, "Kulüp içinde Birlik, Beraberlik ve Dayanışma bilincini geliştirmek ve kaynaşma amaçlı tertiplenen aşure hayrımız ve plaket törenimiz ile eski Başkanlarımızı ve Derneğimize katkı sağlayan dernek üyelerimiz onuruna bu geceyi düzenledik. Derneğimizin kuruluşundan itibaren sırası ile başkanlık yapan; Mustafa Baydaroğlu, Nesimi Duru, Mehmet Ayrancıoğlu (Rahmetle Anıyoruz), İsmet Bal, Mustafa Öncü, Halil Manav, Fehim Türksel, Halil İbrahim Kaya ve İbrahim Şenol'a yaptıkları hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Yine derneğimizin tüm faaliyet ve etkinliklerinde hep yanımızda olan ve bizlere her türlü desteği sağlayan sayın Kazım Karasuluoğlu'na, Bülent Kanyılmaz'a ve Mustafa Tomruk'a teşekkür ediyoruz. Yaptığımız bu etkinlikler ile birlik ve beraberliğin daha sağlam olacağına inanıyoruz. Bizleri yalnız bırakmayarak gecemize katılan tüm dernek başkanlarımıza ve değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Geceye katılan misafirler gecenin düzenlenmesinde emeği geçen yetkililere teşekkür ederek, bu tip etkinliklerin daha sık yapılmasını istediler. Ayrıca gecede, plaket töreni yanı sıra 500 kişiye de aşure dağıtıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avcılardan Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement