Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Engelli öğrenciler öğretmenlerin gözetiminde spor yapacak.

21.04.2014 16:06

Nazilli'de engellilere yönelik sportif faaliyetler projesi hayata geçirildi.

Nazilli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhlis Sönmez, yaptığı açıklamada, rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören otistik ve engelli öğrenciler için milli karateci ve hakem Mustafa Özsun'a ait spor merkezinde kurs başlattıklarını, kursa 20 engelli ve otistik öğrencinin katıldığını belirtti.

Turizm Haftası etkinliği

Didim'de Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen doğa yürüyüşüne katılanlar Akköy'den Didim'deki Apollon Tapınağı'na doğru, 13 kilometrelik "kutsal yol" güzergahında yürüyüş yaptı.

Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu, parkurun Milet Antik kentine kadar olan kısmının ortaya çıkarılmasını temenni etti.

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ise turizmde çeşitlilik ve sürdürülebilir turizm açısında bu tür etkinliklerin önemli olduğunu belirtti.

Didim Belediyesi'nin yol çalışması

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Söke- Bodrum yol ayrımından Didim'e uzanan 25 kilometrelik duble yol çalışması tamamlandı. Didim 75.Yıl Sanayi Sitesi ile Didim şehir merkezi arasındaki 2 kilometrelik kısmın yapımı ise Didim Belediyesi tarafından devam ediyor.

Esnafa borç ödeme kolaylığı

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi arasında odaya borcu olanların Esnaf Kefalet Kooperatifine kredi başvurusu yapabilmesi için protokol imzaladı.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, protokol ile esnafın kredi çekerek odaya olan borcunu ödeyebileceğini söyledi.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç ise amaçlarının esnafa hizmet etmek olduğunu vurguladı.

Yeni seçilen muhtarlara polis ziyareti

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğine bağlı polisler, ilçe merkezindeki mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Ziyaret sırasında polisler muhtarlara, mahallelerdeki hırsızlıklarla ilgili bilgi verdi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement