Aydınspor 1923'ün Eski Yöneticileri Takımı Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923'ün Eski Yöneticileri Takımı Değerlendirdi

Aydınspor 1923\'ün Eski Yöneticileri Takımı Değerlendirdi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün kötü gidişatını kulübün eski yöneticileri değerlendirdi.

06.11.2013 00:00  Güncelleme: 08:36

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün kötü gidişatını kulübün eski yöneticileri değerlendirdi.

Eski yöneticiler kulübün mali disiplinini en kısa sürede koruması gerektiğini ifade ederken, Aydınspor 1923'ün şehre yayılması gerektiğini dile getirirlerken, kulüp yönetimini de eleştirdiler. Kulübün eski Başkanı Ahmet Gümüş yorum yapmaktan kaçınırken, eski Sportif Direktör ve eski Basın Sözcüsü Suat Deniz mali disipline dikkat çekti. Kulübün eski Başkan Yardımcılarından Abdurahim Tikbaş ise, kulübe siyaset karıştığını savundu.

Aydınspor eski Başkanı Ahmet Gümüş, yaptığı açıklamada; "Genel olarak yorum yapmak istemiyorum. Ben seçimlere konsantre oldum. Allah yöneticilere kolaylık versin. İnşallah Aydınspor 1923 başarılı olur ve daha üst sıralara çıkar" dedi.

Eski sportif direktör Fatih Dereli de, "Aydınspor 1923'e yapılabilecek en büyük kötülük mali disiplininin kaybolmasıdır. Aydın şehri Aydınspor'u böyle kaybetti. 6 milyon TL bütçe açıklanacağına, popülist transferler yapılacağına tesisleşme yapılabilirdi. Aydınspor 1923'ün şu anki durumuna üzülüyoruz" dedi.

Eski basın sözcüsü Suat Deniz ise, şunları söyledi: "Gidişatı, bu takımın kurucu üyelerinden biri olarak üzücü buluyorum. Kendi dönemimizde kulübü kasasında bir miktar parayla bırakmıştık. Bugün gelinen noktada ulusal basına da yansıdığı gibi teknik heyete 200 bin TL tazminat verileceği konuşuluyor. Öncelikle kulüpte güven ortamının yaratılması gerekir. Futbolcularla köprü vaziyeti görecek ağabey konumunda bir kişiye ihtiyaç var. Futbolcunun yönetime güvenmediği bir ortamda başarı sağlanması mümkün değil"

Aydınspor eski yöneticisi Abdurahim Tikbaş da, "Kulübün içinde siyaset var. Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu kulübü Aydın'a yaymalı. Başarısızlığın sebebi bu. Sayın Çerçioğlu, 'Aydınspor 1923 benim çocuğum' dedi. Bu mataliteyle kulübün geleceği ipotek altına alınamaz. Eğer mali disiplin sağlanamazsa Aydınspor 1923'ün sonu Aydınspor gibi olur" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923'ün Eski Yöneticileri Takımı Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement