Ayto'dan Tüksiad Yönetimine Seçilen Üyesini Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ayto'dan Tüksiad Yönetimine Seçilen Üyesini Ziyaret

Ayto\'dan Tüksiad Yönetimine Seçilen Üyesini Ziyaret

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Yönetim Kurulu üyeleri, TÜKSİAD Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen AYTO üyesi Ahmet Ece’ye tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

23.06.2014 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Yönetim Kurulu üyeleri, TÜKSİAD Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen AYTO üyesi Ahmet Ece'ye tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Zirai ürünler ticaretinden kayıtlı üyelerin yer aldığı 5. Meslek Gurubundan AYTO Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Sertuğ Yakan, Meclis Üyesi Ayhan Atakul, Komite Başkanı Mehmet Tepedüzü ve Komite Üyesi Gülhan Erkuş, Afyon'da yapılan genel kurulunda Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD ) Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen AYTO üyesi Ahmet Ece'yi Çine'deki işyerinde ziyaret ederek tebrik etti.

Ziyarette AYTO Yönetim Kurulu Üyesi Sertuğ Yakan, TÜKSİAD'nin genel kurulunda Yönetim Kurulu Üyeliğine, 24.Mayıs.2014 günü Ankara'da yapılan ilk Yönetim Kurulu toplantısında da Yer Fıstığı Çalışma Komisyonu koordinasyonundan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlendirilen Ahmet Ece'yi tebrik etti. Yöre çiftçisine oldukça yabancı olan yer fıstığı yetiştiriciliğinin bilinçli üretiminin yapılması ve yaygınlaştırılması konusunda uzun yıllar verdiği özveri ve gayretlerinden dolayı teşekkür eden Yakan, TÜKSİAD Yönetim Kurulu Üyeliğinin de bu uzun çabaların sonucunda bölgemizde oluşan ekonomik potansiyelin sosyal sonucu olduğunu belirtti. Ayrıca, işletme olarak cin mısır konusundaki çabalarına da değinen Sertuğ Yakan, "yıllarca yurt dışından ithal edilen cin mısır (popcorn) tohumu geliştirme ve ürünün yetiştirilmesinin yaygınlaştırılması gayretleri sayesinde ithalatı durmuş, ihraç eder konuma gelinmiştir. Marifet iltifata tabidir sözünden hareketle üyemizin bu gayreti ve başarısı AYTO için gurur kaynağı olmuştur. Şehir dışında oldukları için buraya gelemeyen Meclis Başkanımız A. Sefa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanımız Hakan Ülken' in tebrik, selam ve başarı dileklerini de sizlere iletmek istiyorum" dedi.

Aydın Ticaret Odası heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahmet Ece de, "Ulusal anlamda bir sivil toplum örgütü yapısı içerisinde arkadaşlarımız teveccüh gösterip bize de görev verdiler. Sektörümüzü ve Aydın'ımızı en iyi şekilde temsil edeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayto'dan Tüksiad Yönetimine Seçilen Üyesini Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement