Ayvalık'ta Başkan Aktepe Nakliyecilerin Sözcüsü Oldu - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta Başkan Aktepe Nakliyecilerin Sözcüsü Oldu

Ayvalık\'ta Başkan Aktepe Nakliyecilerin Sözcüsü Oldu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde, Belediye Başkanı Mesut Ergin'i ziyaret eden Ayvalık Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yener Aktepe; Sarımsaklı'da yeni meydan düzenlemesi projesini hazırlayan Ergin'den belde de...

27.09.2012 16:44

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde, Belediye Başkanı Mesut Ergin'i ziyaret eden Ayvalık Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yener Aktepe; Sarımsaklı'da yeni meydan düzenlemesi projesini hazırlayan Ergin'den belde de nakliyecilik yapan kamyonetler için durak istedi.

Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin'in makamında, Ayvalık Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yener Aktepe öncülüğünde gerçekleşen ziyarette; Küçükköy ve Sarımsaklı'da nakliyecilik yapan kamyonet şoförlerini temsilen Hilmi Uzun ve Mehmet Gümüşgül'de hazır bulundu.

Belediye Başkanı Mesut Ergin'in, Sarımsaklı Kapalı Pazaryeri'nin hemen yanında bulunan alanda hayata geçirmek istediği Meydan Projesi kapsamında beldede nakliyecilik yapan kamyonetler için 8 araçlık bir durağın da projeye dahil edilmesini isteyen Yener Aktepe'ye, Ergin'in de olumlu yanıt verdiği gözlendi.

ERGİN'DEN, 8 ARAÇLIK DURAK TALEBİNE, 12 ARAÇLIK DURAK SÖZÜ

Her fırsatta, Sarımsaklı'daki esnafın kazançlarını çoğaltabilmelerini gözettiklerini vurgulayan Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, Küçükköy-Sarımsaklı Nakliyecilerinin 8 araçlık durak talebinin haklı bir talep olarak gördüğünü kaydederek, "Ancak ben, hayata geçirmek istediğimiz proje kapsamında beldemizdeki nakliyeci esnafımız için 8 araçlık değil en az 12 araçlık bir durağın konuşlandırılmasının daha uygun olabileceğine inanıyorum" ifadelerini kullanması, Aktepe öncülüğündeki nakliyeci heyet tarafından memnuniyetle karşılandı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta Başkan Aktepe Nakliyecilerin Sözcüsü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement