Babaeski Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Akdağ, oda seçimlerinde başkanlık için adaylığını açıkladı.
Akdağ, bir restoranda düzenlediği toplantıda, şoför esnafının sorunlarını çözmek ve onlara yardımcı olmak için aday olduğunu söyledi.
Esnafın menfaatini en iyi şekilde değerlendirmek için çalışacağını belirten Akdağ, 2 Şubat Pazar günü yapılacak olan genel kurulda tüm üyelerden destek beklediğini ifade etti.
Başkanlık görevine hazır olduğunu dile getiren Akdağ, "Biz siyasetçi değiliz şoför esnafıyız. Kazanan hakkıyla kazansın. Göreve geldiğimiz takdirde yapacağımız hizmetlerin ve projelerin sonuna kadar arkasında duracağız" diye konuştu. - Kırklareli
Son Dakika › Yerel › Babaeski Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kuruluna Doğru - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.