Bartın'ın Acı Kaybı - Son Dakika
Yerel

Bartın'ın Acı Kaybı

Bartın\'ın Acı Kaybı

Bartın'ın 32'nci Belediye Başkanı Turgut Giresunlu hayatını kaybetti.

24.04.2013 21:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'ın 32'nci Belediye Başkanı Turgut Giresunlu hayatını kaybetti.

Bartın'da 1983-1984 tarihleri arasında bir dönem Belediye Başkanlığı yapan Turgut Giresunlu geçirdiği rahatsızlık sonrası hayata gözlerini yumdu. Giresunlu için bugün Belediye hizmet binasında tören düzenlendi. Hastalığı için Bartın Devlet Hastanesinde müşaade altında tutulan Turgut Giresunlu'nun cenaze töreninde sevenleri yalnız bırakmadı. Düzenlenen törene Belediye Başkanı Cemal Akın, eski belediye başkanlarından Av. Oğuz Pir, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Bartın Belediyesi çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı konuşma da zaman zaman Turgut Giresunlu'yu ziyaret ederek sohbet ettiklerini belirterek kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Bartın halkına başsağlığı diledi.

Başkan Akın, "Bartın'da 15 Nisan 1983 ve 2 Şubat 1984 tarihleri arasında Belediye Başkanlığı görevi yapmış 32'nci başkanımız Turgut Giresunlu'yu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Bizler kendisinin görüş ve önerilerine büyük önem verirdik. Bu bağlamda kendisini zaman zaman hastanede ziyaret edip sohbet ederdik. Kentimize verdiği hizmetleri ile her zaman büyük sevgi, saygı ve minnetle hatırlayacağımız Turgut ağabeyimize Allah'tan rahmet, ailesine ve Bartın halkına baş sağlığı diliyorum" dedi. Giresunlu, daha sonra Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Orduyeri Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartın'ın Acı Kaybı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement