Başbakan Erdoğan, Denizli'den Ayrıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başbakan Erdoğan, Denizli'den Ayrıldı

08.06.2012 21:20

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "ANA" ile saat 21.00'de Denizli'den Ankara'ya hareket etti.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "ANA" ile saat 21.00'de Denizli'den Ankara'ya hareket etti.

Partisinin il kongresi ile toplu açılış törenine katılan Erdoğan'ı, Çardak Havaalanı'ndan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti Denizli milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki ve öteki ilgililer uğurladı.

Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da Denizli'den ayrıldı.

Muhabir: Mustafa Dermencioğlu/ Ufuk Kırabalı

Yayıncı: Murat Taydaş - DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başbakan Erdoğan, Denizli'den Ayrıldı - Son Dakika


Advertisement