Başkan Akova'ya Önemli Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Akova'ya Önemli Ziyaret

Başkan Akova\'ya Önemli Ziyaret

Balıkesir'in Burhaniye ilçesi, CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak VE CHP Meclis üyesi Umut Akdoğan'ı ağırladı.
Konuklar, Belediye Başkanı Fikret Akova'yı makamında ziyaret etti.

01.12.2013 12:54

Balıkesir'in Burhaniye ilçesi, CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak VE CHP Meclis üyesi Umut Akdoğan'ı ağırladı.

Konuklar, Belediye Başkanı Fikret Akova'yı makamında ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Balıkesir Ticaret ve Sanayi Odaları ile borsalarını ziyaretinin ardından, Burhaniye İlçesi, CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ve CHP Meclis üyesi Umut Akdoğanı misafir etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Ayşe Nedret Akova, Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, Cumhuriyet Halk Partisi Burhaniye İlçe Başkanı Erman Pazarbaşı ve Belediye Meclis üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi'nden gelen heyeti Belediye Başkanı Fikret Akova'nın makamında misafir ettiler. Başkan Akova, Türkiye-Hindistan Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunmuş eski Devlet bakanı, şu anki Cumhuriyet Halk Partisi genel başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili olan Erdoğan Toprak ve beraberinde gelen heyete makamında kahve ikram etti. Ardından misafirlerine belediye binasını ve kent arşivini gezdiren Başkan Akova'nın belediye yönetimi ve Burhaniye için yaptığı projeler beğeni ile karşılandı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akova'ya Önemli Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement