Başkan Doğan, Sanayi Mahallesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, Sanayi Mahallesini Ziyaret Etti

Başkan Doğan, Sanayi Mahallesini Ziyaret Etti

Genç odaklı çalışmalara büyük önem veren ve gençlik projelerine her zaman destek olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Sanayi Mahallesi gençleriyle bir araya geldi.

05.01.2014 11:28

Genç odaklı çalışmalara büyük önem veren ve gençlik projelerine her zaman destek olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Sanayi Mahallesi gençleriyle bir araya geldi. Sanayi Mahallesi Eyüp Sultan Cami Dernek Lokali'nde gerçekleştirilen toplantıya gençlerin ilgisi oldukça yoğun oldu. Bölge sakini vatandaşların da katılım sağladığı toplantıda gençlerle sohbet eden Başkan Doğan'a AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş ve İlçe Yöneticisi Güven Özgen eşlik etti.

Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen ziyarette gençlerin sorularını yanıtlayan Başkan Nevzat Doğan, gençlerle bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk yaşadığını söyledi. Gençleri geleceğin garantisi olarak gördüğünü dile getiren Doğan, "Benim gençlere inancım ve güvenim tam. Onlar şehrimizi, ülkemizi daha da ileriye götürecekler. Onlara güzel bir gelecek sağlamak için var gücümle çalışmaya devam edeceğim" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, Sanayi Mahallesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement