Başkan Gözen'den Kadro Alan İşçilere Nasihat - Son Dakika
Yerel

Başkan Gözen'den Kadro Alan İşçilere Nasihat

Başkan Gözen\'den Kadro Alan İşçilere Nasihat

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, "Kadro aldık artık iş bitti zihniyetinden uzak 'kadro aldık daha çok çalışmamız gerektiği' kanaatindeyim" dedi.
Turhal Belediyesi'nde çalışan sözleşmeli personelin devlet memurluğu kadrosuna geçiş sürecinde...

09.11.2013 12:30

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, "Kadro aldık artık iş bitti zihniyetinden uzak 'kadro aldık daha çok çalışmamız gerektiği' kanaatindeyim" dedi.

Turhal Belediyesi'nde çalışan sözleşmeli personelin devlet memurluğu kadrosuna geçiş sürecinde vermiş olduğu destek ve yardımlarından dolayı düzenlenen yemekte Başkan Gözen'e plaket takdim edildi. Başkan Gözen yaptığı kısa konuşmasında, "Bende sayın başbakanımıza teşekkür ediyorum. Sayın Başbakanım Türkiye genelinde bu tip yasaya tabi olarak çalışan arkadaşlarımızın tamamına kadro verdi. Daha öncede biliyorsunuz işçilerimize kadro verilmişti. Şu anda elimizde kadrosuz işçi ve memurumuz bulunmamaktadır. Bu nedenle de ben hükümetimize ve sayın Başbakanımıza sizler adına teşekkür ediyorum. Çünkü bu bir mağduriyetti mağduriyeti giderdi. Bundan sonraki süreçte daha faklı çalışmanızı istiyorum. Kadro aldık artık iş bitti zihniyetinden uzak kadro aldık daha çok çalışmamız gerektiği kanaatindeyim diye düşünerekten halka hizmet etmenizi temenni ediyorum" dedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gözen'den Kadro Alan İşçilere Nasihat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement