Başkan Şahin, Aşçılık Kursunu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Şahin, Aşçılık Kursunu Ziyaret Etti

Başkan Şahin, Aşçılık Kursunu Ziyaret Etti

Samsun Bafra İlçe Belediye Başkanı Zihni şahin, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Aşçı Yardımcılığı Kursu’nu ziyaret etti, kursiyerlerle birlikte yemek yedi.

12.12.2013 17:13

Samsun Bafra İlçe Belediye Başkanı Zihni şahin, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Aşçı Yardımcılığı Kursu'nu ziyaret etti, kursiyerlerle birlikte yemek yedi.

Bafra Belediyesi Aşevi'nde Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan aşçılık kursunu ziyaret eden Belediye Başkanı Zihni Şahin, eşi Şükrüye Şahin ve AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven'e kursiyerler hazırladıkları çeşitli yemeklerden ikram etti.

Kurs hocası usta öğretici Cemile Eren, "Burayı bize tahsis eden belediye başkanımızı teşekkür amaçlı davet ettik. Kursumuz 18 Kasım'da başladı, 20 Ocak'ta bitiyor. 20 Ocak itibarıyla kursiyerlerimize diplomaları verilecek. Bu diplomalarla da onlara bir iş imkanı açılacaktır" dedi.

Kursiyerlerin daveti üzerine buraya geldiğini söyleyen Başkan Şahin de, "Halk Eğitim bünyesinde açılan bir aşçılık kursu. Genelde bayanlara yönelik bir kurs. Onları ziyaret etmek istedim" diye konuştu.

Başkan Şahin, aynı zamanda Bafra'da ihtiyaç sahibi 200 aileyi tespit ettiklerini, aşevinde yapılan yemeklerden bu ailelerin evlerine kadar götürerek bir nebze de olsa onların yaralarına merhem olmaya çalıştıklarını söyledi.

Yemek sonunda Başkan Şahin ve kursiyerler birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şahin, Aşçılık Kursunu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement