Başkan Şahin'den 'Adalet' Vurgusu - Son Dakika
Yerel

Başkan Şahin'den 'Adalet' Vurgusu

Başkan Şahin\'den \'Adalet\' Vurgusu

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Adalet bir ülkenin temelini oluşturan en önemli kavramlardan biridir" dedi.

19.12.2016 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Adalet bir ülkenin temelini oluşturan en önemli kavramlardan biridir" dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Adliyesi'nde göreve yeni başlayan hakim ve savcıları ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu.

Başkan Şahin, Bafra Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Reisi Elif Akkaya, Hakimler Murat Güler, Mehmet Dalgalı, Caner Koçak, Ebru Kale, Enes Hakyemez, Fatih Dursun, Onur Mercan, Cumhuriyet Savcıları Hasan Eseli, Mehmet Kaan Akçay, Sabri Sayar, Umut Koçak'ı ziyaret etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin hakim ve savcılara ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Adalet bir ülkenin temelini oluşturan en önemli kavramlardan biridir. Adalet toplumların kendilerini güvende hissetmelerini, mutlu ve huzurlu olmalarını sağlar. Hakim ve savcılarımız bu bilinç ile görev yapmaktadır. Ülkemize ve insanlarımıza büyük katkılar sağlayan tüm ve hakim ve savcılarımıza bu vesileyle teşekkür ediyorum. Görevlerinde başarılarının devamını diliyorum. Büyük Bafra ailesine hoş geldiler diyorum."

Başkan Şahin daha sonra Bafra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin'i de makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Ziyaretler sırasında Bafra Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Av. Murat Bircan da hazır bulundu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şahin'den 'Adalet' Vurgusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement