Başkan Tursun'dan Engelliye Tekerlekli Sandalye - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başkan Tursun'dan Engelliye Tekerlekli Sandalye

24.09.2012 11:20  Güncelleme: 11:18

Döşemealtı Belediye Başkanı, ilçede uzun yıllar taşımacılık sektöründe hizmet veren ve geçirdiği ameliyatın ardından yürüyemeyen 65 yaşındaki Ali Mert'i ziyaret etti.

Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, ilçede uzun yıllar taşımacılık sektöründe hizmet veren ve geçirdiği ameliyatın ardından yürüyemeyen 65 yaşındaki Ali Mert'i ziyaret etti.

Tursun, geçirdiği ameliyatın ardından yürüyemeyen Ali Mert'i evinde ziyaret ederek, "geçmiş olsun" dileğini iletti ve tekerlekli sandalye hediye etti.

Ali Mert, evde kapalı kaldığını belirterek, "Geçirdiğim ameliyat sonrası yürüyemez ve dışarı çıkamaz oldum. Başkanımızın gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ederim. Bu, bana ve aileme yapılan büyük vefadır. Bundan böyle artık mahallede ki dostlarımızı ve yakınlarımızı rahatlıkla ziyaret edebileceğim" dedi.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Tursun'dan Engelliye Tekerlekli Sandalye - Son Dakika


Advertisement