Başkan Zolan Akköy'e Büyükşehir'i Anlattı - Son Dakika
Yerel

Başkan Zolan Akköy'e Büyükşehir'i Anlattı

Başkan Zolan Akköy\'e Büyükşehir\'i Anlattı

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 'Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları' kapsamında düzenlediği ilçe turlarında son olarak Akköy'ü ziyaret etti.

14.03.2013 17:10

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 'Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları' kapsamında düzenlediği ilçe turlarında son olarak Akköy'ü ziyaret etti.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe turları kapsamında gittiği Akköy ilçesinde ilk olarak Akköy Kaymakamı Sabri Uzun'u ziyaret etti. Daha sonra Akköy Belediye Başkanı Abdullah Kılbıyık'ı makamında ziyaret eden Başkan Zolan, bölgenin turizm gibi bir potansiyele sahip olmasına rağmen bu potansiyelin iyi kullanılamadığını, büyükşehirle birlikte Akköy'ün özellikle sağlık turizmi konusunda önemli bir merkez haline gelebileceğine işaret etti. Başkan Zolan, "Yılda 2 milyon turist bu bölgeye geliyor. Pamukkale'nin önemli bir turizm potansiyeli var. Bu değerin Akköy'e yansıması gerek. Bunun için de özellikle zengin termal kaynakları olan bölgenin sağlık turizminde ön plana çıkması gerek. İşte Büyükşehir, bu potansiyeli Akköy'e kazandırmanın önünü açacak. İyi bir planlamayla fiziki ihtiyaçların karşılanması ile Akköy ve çevrede bulunan yerleşim yerleri günü birlik ziyaret noktaları olmaktan çıkacak. Turistler burada uzun süreli kalacak ve bölge insanı önemli bir ekonomik gelir elde edecek" dedi.

Ziyaretlerin ardından park kahvehanesine geçen Başkan Zolan, burada ilçe halkına hitap etti. Büyükşehir olmanın Denizli'nin en büyük hayali olduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Büyükşehri istememizin birçok sebebi var. İlimize yıllık 100 milyon TL'lik bir getirisi var. Bu da çok büyük hizmetlerin geleceği anlamına gelir. Milletimize hizmet için gecemizi gündüzümüze kattık. Hiç bir zaman Denizli'ye makyaj yapmadık. Hep kalıcı işler yaptık. 50 yıllık, 100 yıllık işler yaptık. Tüm vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermek için çalışıyoruz. Sağlık turizminde buraları geliştirmeliyiz ki 2023 yılında 10 milyon turist hedefimize ulaşalım" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Zolan Akköy'e Büyükşehir'i Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement