Bataklık Köprü İnşaatı Süresini Uzattı - Son Dakika
Yerel

Bataklık Köprü İnşaatı Süresini Uzattı

Karaağaç Mahallesi ile Edirne merkezini bağlayan, Meriç ve Tunca nehirlerinin üzerine yapılan alternatif köprü inşaatı ile ilgili konuşan AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe, “Köprünün bağlantı ayağında bataklık çıktığı için tamamlanması uzadı” dedi.

13.06.2016 16:56

Karaağaç Mahallesi ile Edirne merkezini bağlayan, Meriç ve Tunca nehirlerinin üzerine yapılan alternatif köprü inşaatı ile ilgili konuşan AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe, "Köprünün bağlantı ayağında bataklık çıktığı için tamamlanması uzadı" dedi.

Daha önce köprü ile ilgili açıklama yaptığını kaydeden AK Parti İl Başkanı Akmeşe, "Haziran sonu Temmuz başı diye açılır demiştim. İnşaatta bir sorun meydana geldi. Köprünün bağlantı ayağında bir bataklık çıktı. Orasının kurutma işlemleri başladı. Tahmin ediyorum Ağustos'un 15'ine kadar bağlantı yolunun kalan 300 metresi de tamamlanacak. Viyadükte herhangi bir işlem kalmadı, bir tek asfaltlanması kaldı, onun da çalışmalarını sürdürüyorlar" ifadelerini kullandı.

"MEHMET MÜEZZİNOĞLU İSMİNİ ALMASINI İSTİYORUZ"

Köprünün ismiyle ilgili olarak konuşan İl Başkanı Akmeşe, "Köprünün adını Mehmet Müezzinoğlu köprüsü olmasını istiyoruz. Gönlümüzden böyle olması geçiyor. Tabi biliyorsunun Mehmet Müezzinoğlu Yunanistan'dan Batı Trakya'dan Türkiye'ye gelirken, Meriç Nehri'ni yürüyerek geçti. Bunun için daha anlamlı olacağını düşünüyoruz. Tabi kendisiyle de bunu görüşmemiz lazım. Bizim teklifimiz bu yönde olacaktır. Umarım Edirne kamuoyunun da fikri bu yönde olur diye düşünüyorum" şeklinde konuştu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bataklık Köprü İnşaatı Süresini Uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement