Bayanlar Boleybol 2.ligi - Son Dakika
Yerel

Bayanlar Boleybol 2.ligi

Bayanlar Boleybol 2.ligi

Bayanlar Voleybol 2.Ligi B Grubu'nda mücadele eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, zorlu Ataşehir maçı öncesi Yurdaer Otel'de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

01.11.2013 15:50

Bayanlar Voleybol 2.Ligi B Grubu'nda mücadele eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, zorlu Ataşehir maçı öncesi Yurdaer Otel'de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Ligde güçlü rakiplerini deviren Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı'na destek giderek artıyor. Yarın deplasmanda Ataşehir ile karşılaşacak olan filenin sultanlarına Yurdaer Otel'den jest geldi. Yurdaer Otel Sahibi İnan Kalaycı, zorlu İstanbul Ataşehirspor maçı öncesi takıma sabah kahvaltısı verdi. Yemekte konuşan Kalaycı, " Filenin Sultanları, bizim Bolumuz'un gurur kaynağıdır. Kendi şehrimizin takımına destek vermek bizim görevimiz. Zorlu maç öncesi onlara moral vermek istedik" dedi.

Yurdaer Otel'de gerçekleştirilen sabah kahvaltısına Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Şube Başkanı Gökhan Yaman, Yönetim Kurulu üyeleri İsa Özcan, Burak Balaban, Takım menajeri ve hocası Behçet Erdoğan ile oyuncular katıldı. Ataşehir maçı öncesi açıklamalarda bulunan Behçet Erdoğan, "Sizin de bildiğiniz gibi hocamızın kulüple anlaşamamasından dolayı bazı olumsuzluklar yaşadık. Bu olumsuzlukları en iyi şekilde aşmaya çalıştık. Geçtiğimiz hafta Maltepe Yalıspor maçını net bir skorla 3-0 kazandık. Bu hafta oynayacağımız rakip İstanbul Ataşehirspor. Biraz daha Maltepe Yalıspor'dan güç olarak bir gölek daha üstün rakiple oynayacağız. Rakibimizin maç CD'lerini izledik. Hafta içi yaptığımız antrenmanlarda rakibimize göre çalıştık. Amacımız, Ataşehirspor maçından net bir skorla galip ayrılarak Bolu'ya 3 puanla dönmek" şeklinde konuştu.

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Şube Başkanı Gökhan Yaman ise İstanbul'dan galibiyetle döneceklerini ifade ederek, "Fikstür olarak ilk dört maçımızda bu ligin ilk 4 takımı ile eşleşmiştik. İlk iki maçımızı kazasız geçtik. Yarın oynayacağımız Ataşehir maçından da galip gelmek istiyoruz. Biz takımımıza güveniyoruz. Ataşehirspor'u kendi sahasında yenerek yolumuza kazasız devam edeceğiz. Bir sonraki hafta yine Trabzonspor ile kendi sahamızda karşılaşacağız. Oyuncularımız sahamızda oynayacağımız Trabzonspor maçında kalitelerini gösterecek ve ilk 4 haftada kendi gurubumuzda ilk sırayı alacağıza inanıyoruz" diye konuştu.

Yabancı oyuncu transferinde görüşmelerinin devam ettiğini belirten Gökhan Yaman, "Şuanda takımımız iyi. Takviye anlamında çalışmalarımız var. Yönetim olarak bunları değerlendiriyoruz. Alacağımız oyuncumuzun da bize ciddi anlamda katkı sağlamasını bekliyoruz. O yüzden şuanda beklemedeyiz" ifadelerini kullandı.

Antrenör konusunda birçok hocayla görüşme halinde olduklarını açıklayan Yaman, "Şuanda sizlerinde bildiği gibi hoca sorunumuz var. Birçok hocayla görüşme halindeyiz. Ciddi bir şekilde Bolu Belediyespor'da çalışmak isteyen talipli hocalarımız var. Görüşmelerimizi yapıyoruz. 1-2 hafta içinde yeni hocamız belli olacak" ifadelerini kullandı. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayanlar Boleybol 2.ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement