BBP Eskişehir İl Başkanı Kılınçal'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

BBP Eskişehir İl Başkanı Kılınçal'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

BBP Eskişehir İl Başkanı Kılınçal\'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir İl Başkanı Kadir Kılınçal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı.

28.10.2013 15:12

Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir İl Başkanı Kadir Kılınçal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı.

Kılınçal, cumhuriyetin kuruluş amaç ve felsefesine, en az kurucuları kadar yürekten inandıklarını, kuruluş ilkelerini hiç taviz vermeden yaşatmaya azimli olduklarını kaydetti. Kılınçal mesajında, "BBP, hiç bir siyasi ayrım ve çıkar gözetmeden Türkiye'yi kuruluş amaçlarından saptıracak yerli ve yabancı odakların oyunlarının karşısına çıkacaktır. BBP, devleti muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkararak, yabancı ülkelerin tahkir ve tehditlerine karşı koyup, dimdik ayakta duran bir lider dünya devleti haline getirme hedefine ulaşması için hiç bir çalışma veya fedakarlıktan çekinmeden çizgisini devam ettirecektir. Türkiye Cumhuriyeti devletini, vatanı ve milletiyle bölünmez bir bütün olarak sonsuza dek yaşatmak, en başta gelen görevimizdir. Bu görevimizi yerine getirmemize hiç bir güç mani olamayacaktır. Bu vesileyle büyük yüce Türk milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz gönül borcu, şükran, rahmet ve saygıyla anıyoruz" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP Eskişehir İl Başkanı Kılınçal'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement