BDP Milletvekilleri Altan Tan ve Murat Bozlak, Cihanbeyli'de - Son Dakika
Yerel

BDP Milletvekilleri Altan Tan ve Murat Bozlak, Cihanbeyli'de

BDP Milletvekilleri Altan Tan ve Murat Bozlak, Cihanbeyli\'de

BDP Adana Milletvekili Murat Bozlak ve BDP Diyarbakır Milletevekili Altan Tan, Cihanbeyli'de partisince düzenlenen mitingde halka hitap etti.

19.03.2014 17:53

BDP Adana Milletvekili Murat Bozlak ve BDP Diyarbakır Milletevekili Altan Tan, Cihanbeyli'de partisince düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Bozlak, ilçe meydanında düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Cihanbeyli ve Kulu belediye başkanlıklarını BDP'nin kazancağına inandığını söyledi.

Bugüne kadar Türk, Kürt, Laz ve Tatarların birlikte, yan yana kardeşçe yaşadığını, bundan sonra da aynı şekilde yaşamaya devam edeceklerini ifade eden Bozlak, "Barış sürecinde bir yıldır evlere cenazeler gelmiyor. Bu, Allah'ıma bin şükür, hepimizi mutlu eden bir durum" dedi.

BDP Diyarbakır Milletevekili Altan Tan ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Bu topraklar hepimize yeter. Yeter ki barış içinde demokratik bir ortamda kardeşce yaşayalım. Ayrımcılık yapmayalım, herkese özgürlük verilsin, vallahi bu yeryüzü hepimize yeter. Peki bu yeryüzünü cennet gibi yapmak varken neden cehneme çevirelim, neden birbirimizi öldürelim? Türk, Kürt, Arap, Boşnak, sunni, alevi, başörtülü, başı açık niye birbirimizi öldürelim? Cennet vatan diyorlar ya... Hakikaten dünyanın en güzel topraklarının üzerinde yaşıyoruz. Denizden oramana, gölne isterseniz bu toprakalrda var. Muğla'dan Kars'a, Edirne'den Hakkari'ye, Samsun'dan Adana'ya Konya' ya ne isterseniz bu topraklarda var. Neden bu devleti bir hukuk develti haline getirmeyelim, neden?"

Tan, yerel seçimlerde Cihanbeyli Beldiye Başkan adayları Enver Küçükyıldız için destek istedi.

Mitinge BDP İl Başkanı Mehmet Bozdağ, BDP İlçe Başkanı Bülent Kılıç, BDP Cihanbeyli Belediye Başkan Adayı Enver Küçükyıldız ve partililer katıldı. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel BDP Milletvekilleri Altan Tan ve Murat Bozlak, Cihanbeyli'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sinan: bu murak bozlak zamaninda pkkya kafa tutup benim hanimimi diyarbakirdan milletvekili yapin demistir ve arlari acilmisti demek seteyecegim suki adam menfaatcidir,ve oglu arabasiyla bir cocuga carpip o zavali cocuk olay yerinde ölmüstü ve bunlarda bir fakir bulup sucu üzerine almasini hapise girmesini istediler parayla cocugu aldilar,sen bunlari nasil ödeyeceksin öbür dünyada??????? 1 0 Yanıtla

Advertisement