Beydağ Gençlik Meclisi Tanıtım Atağında - Son Dakika
Yerel

Beydağ Gençlik Meclisi Tanıtım Atağında

Beydağ Gençlik Meclisi Tanıtım Atağında

Beydağ Kent Konseyi bünyesinde oluşturulan Gençlik Meclisi yönetimi çalışmalarına ilçenin yöneticilerini ziyaret ederek devam ediyor.

03.08.2012 11:52

Beydağ Kent Konseyi bünyesinde oluşturulan Gençlik Meclisi yönetimi çalışmalarına ilçenin yöneticilerini ziyaret ederek devam ediyor. Beydağ Kaymakamı Ali Cergibozan ve daire amirlerini ziyaret eden gençler son olarak Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk'ü makamında ziyaret ettiler.

İlçenin genel sorunlarının görüşüldüğü ziyarette, Başkan Vasfi Şentürk gençlere belediyeden isteklerini, belediye çalışmaları hakkındaki görüşlerini sordu. Gençlik Meclisi üyeleri de Başkan Şentürk'ten yürütecekleri projeler hakkında destek istediler. Gençlerin Beydağ adına bir şeyler yapmak için toplanmasını çok önemli bulduğunu ifade eden Şentürk, "Gençler bu ilçenin geleceği. Gençlerimizin ilçede yaşamlarını sürdürmeleri ilçenin yaşaması adına çok önemli. Beydağlı gençlerimizin oluşturdukları Gençlik Meclisi de gençlerin Beydağ için düşüncelerini, yapmak istediklerini bize aktaracak. Beydağ gelişirse gençlerle gelişecek" diye konuştu.

Gençlik Meclisi olarak ilçenin yöneticilerine kendilerini tanıttıklarını ve projelerini anlattıklarını söyleyen Beydağ Gençlik Meclisi Başkanı Gökhan Kırkayak, "Beydağ Gençlik Meclisi olarak öncelikle daha çok gencimize ulaşmak istiyoruz. Bu amaçla ilçemizi yönetenlerden destek istedik. Onlara ilçemizle ilgili fikirlerimizi aktardık. Başkanımız Vasfi Şentürk ile 2 Eylül'de yapılabilecek etkinlikleri görüştük. Bu etkinlikler öncesi Gençlik Meclisimizi tanıtmak adına 11 Ağustos'ta bir amatör gençlik konseri düzenlemeyi hedefliyoruz. Bu konuda görüş birliğine vardık. İlerleyen günlerde konserle ilgili gelişmeler netleşecek. İlçemizin sosyal hayatının gelişmesi için de projelerimiz var" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beydağ Gençlik Meclisi Tanıtım Atağında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement