Bilecik'teki Gasp İddiası - Son Dakika
Yerel

Bilecik'teki Gasp İddiası

Bilecik\'teki Gasp İddiası

Bozüyük ilçesinde 78 yaşındaki bir kadını darbederek, bir miktar parasını aldığı öne sürülen kişi tutuklandı.

02.06.2014 14:34

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde 78 yaşındaki bir kadını darbederek, bir miktar parasını aldığı ileri sürülen kişi tutuklandı.

İddiaya göre, önceki gün ilçedeki Yeni Mahalle Molla Yusuf Sokak'taki evinde yalnız yaşayan Hatice Gülpınar'ı, "engelli kardeşi için para topladığını" söyledikten sonra, kadından su isteyen ve peşinden içeri giren şüpheli, Gürpınar'ı darbetti. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan kadın, kendini odaya kilitleyerek saldırgandan kurtuldu. Yaşlı kadının cüzdanındaki bir miktar parayı alarak kaçan zanlının yakalanması için polis, çalışma başlattı.

Polis ekipleri, 15-20 yaşlarında olduğu ve sokaktaki diğer evlerin kapısını da çalarak para istediği öne sürülen F.K'yi (14) Yeni Mahallesi'ndeki evinde yakaladı.

Zanlının yaşının küçük olması nedeniyle Eskişehir'e, "Suç işlediğinin bilincinde" olup olmadığının araştırılması için Adli Tabiplikten "Farik mümeyyiz" raporu istendi. Raporun gelmesiyle birlikte, yaşlı kadını darp ve gasbettiği iddiasıyla şüpheli, adliye sevk edildi.

F.K, mahkemece tutuklandı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik'teki Gasp İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement