Bitez Ak-Tur'a Mavi Bayrak - Son Dakika
Yerel

Bitez Ak-Tur'a Mavi Bayrak

Bitez Ak-Tur\'a Mavi Bayrak

Sağlık Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde 1993 yılında kurulan Türkiye Çevre Eğitimi Vakfı (TÜRÇEV) işbirliğiyle yürütülen "Mavi Bayrak Projesi" kapsamında Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Bitez beldesi Ak-Tur Tatil sitesi plajı...

14.06.2013 18:59

Sağlık Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde 1993 yılında kurulan Türkiye Çevre Eğitimi Vakfı (TÜRÇEV) işbirliğiyle yürütülen "Mavi Bayrak Projesi" kapsamında Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Bitez beldesi Ak-Tur Tatil sitesi plajı Mavi Bayrak ödülüne layık görüldü.

Mavi Bayrak ödülünü almaya hak kazanan Ak-Tur Tatil Sitesi plajında düzenlenen törene Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs, Türkiye Çevre Eğitimi Vakfı Genel Müdürü Erol Güngör, Ak-Tur A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adnan Budak ile turizm çalışanları ve site sakinleri katıldı.

Mavi Bayrak töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesi ile başladı. Törende kısa bir konuşma yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon şunlar söyledi; "Burada Bodrum Belediye Başkanı olarak karşınızdayım. Bildiğiniz gibi Bodrum Yarımadası'nda üst kimlik Bodrum. Her ne kadar Mavi Bayrak, Bitez'e veya Ak-Tur'a çekilse de bu Bodrum'a, Bodrum Yarımadası'na kazandırılmış bir değerdir. Mavi Bayrak, plajlarımızın ne kadar güvenilir olduğunun bir belirtisidir ve bu yüzden Bodrum'da çoğalması, hem bize hem de Bodrum Yarımadası'na gelen yerli ve yabancı turistlere bir güvencedir. Mavi Bayrak'ın Ak-Tur'a kazandırılmasında emeği geçen, öncelikle Ak-Tur yönetimine ve Bitez Belediyesi'ne teşekkür ediyorum. Onların vermiş olduğu desteği plajımızın temizliğinde görüyoruz. Onun için tekrar emeği geçen herkese Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı Başkanı, Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği Başkanı ve Bodrum Belediye Başkanı olarak teşekkür ediyorum.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Türkiye Çevre Eğitimi Vakfı Başkanı Erol Güngör, Ak-Tur A.Ş. Yönetim Kurulu Bşk. Vekili Adnan Budak da yaptıkları konuşmada "Mavi Bayrak"ın ülke turizmi açısından önemini belirttiler ve bu ödülün alınmasında emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Yapılan konuşmaların ardından katılımcıların "Mavi Bayrak"ı birlikte göndere çekmesiyle devam eden Mavi Bayrak töreni kokteyl ile sona erdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bitez Ak-Tur'a Mavi Bayrak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement