Bodrum'da Mahalle İftarları Cevat Şakir'le Başladı - Son Dakika
Yerel

Bodrum'da Mahalle İftarları Cevat Şakir'le Başladı

Bodrum Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında organize edilen iftar programının ilki bu yıl Cevat Şakir Mahallesi Gümbet Kapalı Pazar Yeri’nde yapıldı.

24.03.2023 11:13  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında organize edilen iftar programının ilki bu yıl Cevat Şakir Mahallesi Gümbet Kapalı Pazar Yeri'nde yapıldı.

İftar programına; Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile başkan yardımcıları, CHP Bodrum İlçe Başkanı Başar Bıyıklı, CHP Bodrum Kadın Kolu Başkanı Umut Anıl Özdoğan, CHP Bodrum Gençlik Kolu Başkanı Ferhat Ceyhan, muhtarlar ve çok sayıda yurttaş katıldı. İftar sonrasında çocuklar için ücretsiz pamuk şeker dağıtıldı; Hacivat ve Karagöz gösterildi.

Ramazan ayının ilk iftarında herkese hayırlı ramazanlar dileyen Başkan Aras, "Ülkemiz çok zor günlerden geçiyor. Aramızda deprem bölgesinden gelen misafirlerimiz, kardeşlerimiz de var. Onlara da tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. İnşallah Allah bir daha böyle kötü günler yaşatmaz memleketimize. Bugün burada hep beraber aynı sofrayı paylaştık. Soframızı bütün ramazan boyunca Bodrum'un her köşesinde halkımızla paylaşacağız. Hep beraber olacağız inşallah. Ramazanınız mübarek olsun, inşallah güzel günlerde görüşmek üzere" dedi.

İftar programı, bugün Bitez Mahallesi Pazar Yeri'nde devam edecek.

Bodrum\'da Mahalle İftarları Cevat Şakir\'le Başladı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Bodrum'da Mahalle İftarları Cevat Şakir'le Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement