Bodrum'da Meydan Develere Kaldı - Son Dakika
Yerel

Bodrum'da Meydan Develere Kaldı

Bodrum\'da Meydan Develere Kaldı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde gerçekleştirilen deve güreşlerinde pehlivan develer kıyasıya güreşti.

29.01.2012 19:52

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde gerçekleştirilen deve güreşlerinde pehlivan develer kıyasıya güreşti. Ülke genelinde etkili olan yağışlı havanın aksine güzel bir hafta sonu yaşayan Bodrumlular, deve güreşlerine yoğun ilgi gösterdiler.

Bodrumspor kulübü yararına bu yıl 3. sü düzenlenen deve güreşleri bu yıl Bodrum Deve Güreşi Arenası'nda gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yıllarda rakibinden korkup kaçan develerin meydana getirdiği sıkıntı, deve güreşleri için özel yapılan arena sayesinde yaşanmadı.

Muğla Vali Yardımcısı Salih Gürhan, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Esnaf Odası Başkanı Mustafa Danacı, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire ve yaklaşık 5 bin kişinin izlediği güreşler renkli görüntülere sahne oldu. Belediye Başkanlığı Kupası'nı berabere kalan 'Vanlı Arap' ve 'Borahan' isimli develer alırken, Valilik Kupası'nı Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un 'Goca Bodrumlu' isimli devesi, Kaymakamlık Kupasını 'Çılgın Özer' isimli deve ve Deliyürek, Esnaf Odası Kupasını ise 'Akrep' isimli deve kazandı.

Muğla, Aydın, İzmir, Antalya ve çevre illerden gelen 130 devenin katıldığı güreşler akşam saatlerinde son buldu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum'da Meydan Develere Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement