Bozdoğan Belediyespor'da Yeni Yönetim Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Bozdoğan Belediyespor'da Yeni Yönetim Belirlendi

Bozdoğan Belediyespor\'da Yeni Yönetim Belirlendi

Aydın Amatör Süper Lig’de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Bozdoğan Belediyespor’un olağan genel kurulu, Bozdoğan Belediye Düğün Salonunda yapıldı.

27.05.2014 09:53

Aydın Amatör Süper Lig'de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Bozdoğan Belediyespor'un olağan genel kurulu, Bozdoğan Belediye Düğün Salonunda yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından faaliyet raporları okunarak ibra edildi. Yeni oluşturulan Yönetim Kurulu okunarak oylandı. Yeni yönetim şu isimlerden oluştu. Başkan Tümer Apaydın, Şevki Arslanoğlu, İsmail Kaya, Nazmi Bezer, Savaş Mammacı, Ersin Köse, İbrahim Külleci, Yalçın Çakır, Ergüner Altın, Ömer Unat, Necati Aydındoğan. Denetleme Kurulu; İbrahim Gürkan, Alperen Arıkan ve Deniz Çiftçioğlu. ASKF Delegeleri; Ersin Köse, Hasan Karayer ve Ayhan Işık.

Kongre sonunda bir teşekkür konuşması yapan Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın "Bu sezon Aydın Amatör Süper Ligde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige yükseldik. Önümüzdeki sezon BAL'da mücadele edeceğiz. Maddi imkanları kısıtlı küçük bir ilçenin takımı olarak, Bozdoğan'ı BAL'da en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Öncelikle tesisimizi yenileyip, sahamızın çimini değiştiriyoruz. BAL'da mevcut kadromuza iki, üç takviye yapıp yolumuza öyle devam edeceğiz. Tabii ki bunun yanında her zaman önem verdiğimiz alt yapımıza da unutmayacağız. Çünkü biz gençlerimize önem veriyoruz. BAL'daki ilk hedefimiz Aydın takımlarından birini ligdeki sıralamada geride bırakarak BAL'da kalıcı olmak. Bozdoğan'ı en iyi şekilde temsil edip Bozdoğan'ın tanıtımını güzel bir şekilde yapmak istiyoruz. Yeni yönetimimiz Bozdoğan'a hayırlı olsun" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozdoğan Belediyespor'da Yeni Yönetim Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement