Bozüyük'te "Farkında Mısınız" Eğitim ve Motivasyon Semineri - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te "Farkında Mısınız" Eğitim ve Motivasyon Semineri

Bozüyük\'te "Farkında Mısınız" Eğitim ve Motivasyon Semineri

Bilecik'in Bozüyük Belediyesi tarafından organize edilen ve 4 bölüm halinde yapılan "Çocuğunuzun-Ailenizin ve Kendinizin Farkında mısınız?" konulu eğitim ve motivasyon seminerleri sona erdi.

19.09.2013 18:00

Bilecik'in Bozüyük Belediyesi tarafından organize edilen ve 4 bölüm halinde yapılan "Çocuğunuzun-Ailenizin ve Kendinizin Farkında mısınız?" konulu eğitim ve motivasyon seminerleri sona erdi.

Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün düzenlediği ve Belediye Düğün Salonu'nda yapılan seminere, konuşmacı olarak Uzman Psikolog ve Eğitim Uzmanı Özkan Şenol katıldı. Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, seminerin öğrencilere yönelik düzenlenen birinci bölümüne katılarak yaptığı konuşmasında, öncelikle 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilere ve öğretmenlere hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Ardından öğrencilerin 2014 yılında girecekleri üniversite sınavına kadar olan zamanı çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini, ama bu sınavın her şeyin sonu olmadığını belirten Başkan Vekili Bakıcı "Gelecek sizlerle var. Bizler Bozüyük'e yapılacak yatırımlarda sizlerin ne kadar önemli olduğunuzu bilerek çalışmalarımızı yapıyoruz. Siz değerli gençlerimiz için çeşitli mahallelerimize halı sahalar, voleybol ve basketbol sahaları kazandırarak, stresten uzak bir ortam yaratmaya çalışıyoruz" dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Vekili Bakıcı Psikolog ve Eğitim Uzmanı Özkan Şenol'a çiçek ve minyatür Metristepe Anıtı takdim etti.

Daha sonra Uzman Psikolog ve Eğitim Uzmanı Özkan Şenol "En iyi üniversiteyi kazanmanız için çabalıyoruz, çünkü iyi bir üniversite dediğimiz şey aynı zamanda iyi bir gelecektir" diyerek öğrencilere iyi bir üniversite kazanmak istiyorlarsa neler yapmaları gerektiğini anlattı. Başarısızlığın yanlış zamanlama, şanssızlık ve tereddüt etmek olduğunu vurgulayan Şenol, başarının bir risk olduğunu, başarmak için çaba harcamak gerektiğini, konunun üstüne gitmek ve acele etmemek gerektiğini söyledi. Konuşmasında ayrıca insanların kendisine olan saygısının da önemine değinen Şenol, "Kendinize verdiğiniz sözleri tutarsanız kendinize olan saygınızı kazanırsınız, plan yapıp yarım bırakırsanız kendinize olan saygınızı kaybedersiniz" dedi.

Seminere Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı'nın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, İlçe Müftüsü Burhan Çakır, Belediye Başkan Yardımcıları, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Seminerin sonunda Bozüyük Belediyesi tarafından katılımcılara Şenol'un "Farkında mısınız?" adlı kitabı hediye edildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te 'Farkında Mısınız' Eğitim ve Motivasyon Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement