Burdurlular Derneğinden Başkan Tursun'a Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Burdurlular Derneğinden Başkan Tursun'a Teşekkür

Burdurlular Derneğinden Başkan Tursun\'a Teşekkür

Antalya Burdur Turizm Sosyal ve Kültür Derneği'nin 15'nci geleneksel Etli Pilav Şöleni Döşemealtı Düzlerçamı'nda gerçekleşti.

03.06.2013 10:10

Antalya Burdur Turizm Sosyal ve Kültür Derneği'nin 15'nci geleneksel Etli Pilav Şöleni Döşemealtı Düzlerçamı'nda gerçekleşti.

Antalya Burdur Turizm Sosyal ve Kültür Derneği'nin 15'nci geleneksel Etli Pilav şöleni Düzlerçamı Ormanlık alanda gerçekleştirildi. Etkinliğe katkı ve destek veren Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun'a dernek yönetimi adına Başkan Yardımcısı Kadir Ural teşekkür plaketi takdim etti.

Öte yandan Dernek Başkanı Lokman Uysal Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun ve diğer davetlileri karşılayarak katılımlarından dolayı memnuniyeti dile getirdi. Şenliğe AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Menderes Türel, Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, İl Başkanı Mustafa Köse katıldı. Burdurlular şenliğinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel vatandaşlara ve şenliğe katılanlara hitaben konuşma yaptı.

KONYALILAR DERNEĞİ ETLİ PİLAV ŞENLİĞİ BULUŞMASI

Antalya Konyalılar Derneği 11. Etli Pilav Şenliğine Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel ve Mevlüt Çavuşoğlu başta olmak üzere Antalya AK Parti Milletvekili Hüseyin Samani, il başkanı Mustafa Köse, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve eski Belediye Başkanı Erdal Öner de katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burdurlular Derneğinden Başkan Tursun'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement