Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği Genel Kurulu Yapıldı

Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği Genel Kurulu Yapıldı

Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği 1. Genel Kurulu seçimleri yapıldı.

06.01.2014 14:15

Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği 1. Genel Kurulu seçimleri yapıldı. Tek liste ile gidilen genel kurulda Mevcut Başkan Kadir Zünbül ve yeni yönetimi tekrar güven tazeledi.

Genel kurulun Divan Başkanlığını Dernek danışmanlığını yapan Sosyolog Gökhan İlhan yaptı. Selçuk Çamlık Köyünde Tren Müzesi Aziziye Restoran salonunda düzenlenen genel kurula MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür, MHP Selçuk İlçe Başkanı Ali Gümrah, CHP Temsilcileri, AKP temsilcileri, Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı İsmail Bağcı, Selçuk Ülkü Ocağı Başkanı Memiş Esener ve Selçuk STK Temsilciliklerinden katılım oldu. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan genel kurul, yaklaşık iki saat sürdü. Çamlık Köyü sakinleri ilgi ve sevgi ile seçimi izleyip dernek üyelerinin salt çoğunluğu ile seçime gidildi.

Dernek Başkanı Kadir Zünbül yaptığı teşekkür konuşmasında şunları kaydetti: "Öncelikle Amacımızın Selçuk - Kuşadası arasında köprü görevi gören adından da anlaşılacağı gibi doğa güzelliğinin bir parçası olan Çamlık Köyümüzün ülke tanıtımında Uluslar arası alanda Doğa Turizmi, Kültürel tanıtım da tanıtmak ve geliştirmektir. Çamlık ekonomisine katkı yapmak için, istihdam sağlamak için, Çamlıkta yapılacak sosyal faaliyetlere destek olmak için derneğimizi kurmuş bulunuyoruz. Çamlık köyümüzün adına İyi şeyler yapmak için yola çıktığımız derneğimizin genel kurulunu yapmak için Çıkmış olduğumuz bu yolda Allah utandırmasın. Dernek olarak Öncelikli hedefimiz Çamlık'ta yetişen tarımsal amaçlı ürünlerimizi tanıtmak, Çamlık gençlerimizi birer birey olarak topluma daha nasıl faydalı olunur düşüncesiyle yetiştirmektir. Çalışma projelerimiz arasında Çamlıkta bir kütüphane yapmak, Çamlık halkını bilgilendirici Eğitim seminerleri düzenlemek, aile içi eğitim ve genç girişimcilik ruhunun gelişmesini sağlamak. Sizlerin bize verdiği desteklerle inşallah daha da ileriye gideceğiz. Daha güzel günler için hep beraber el ele diyorum"

Genel Kurulun konuklarından MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür yapmış olduğu konuşmada; "Gerçekten sevindirici bir olay, genç arkadaşların ellerini taşın altına koyup kendi doğdukları büyüdükleri köye acaba bir taş üstüne de ben taş koyabilir miyim düşüncesiyle yola çıkmaları çok güzel bir şey. Genç kardeşlerimizin böyle bir girişimde bulunması beni çok mutlu etti. Çamlık köyü içinden çıkıp da köyü için hizmet etmeye inançlı azimli gençlerin olması beni çok sevindirdi. Kendi adıma şunu açıkça belirtmek istiyorum. Arkadaşlarımızı çıktıkları yolda sonuna kadar destekliyorum. Allah hepsinden razı olsun. Ne varsa ne yapılacaksa Çamlık için deyip yola çıkmışlar. Kendilerini tebrik ediyorum, bir taş üstüne taş koyarlarsa ne mutlu onlara. Allah yolarını açık etsin" dedi.

Yapılan Genel Kurul Sonucunda Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Kadir Zünbül (Başkan), Mehmet Özdemir (Bşk. Yrd.), Emine Özsavran (Sayman), Nurcan İzmir (Sekreter),Yönetim Kurulu Üyesi: Ömer Baba, Yönetim Kurulu Üyesi: Mustafa Demir, Yönetim Kurulu Üyesi: Esat Gökmen. Yön. Kurulu Yedek Üyeleri: Ömür Zümbül, Önder Baba, Tayfun Çolak, Ş. Ali Üyücü, Aydan Burdur. Denetleme Kurulu Üyeleri: Fatma Diler, Mehmet Eryıldız, Ayla Eriş. Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri: Kadir Demir, Ayşen Karakaya, Aşkın Esen. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement