Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, sadece Çankayalılara değil, tüm Ankara halkına hizmet ettiklerini belirterek,
"Önümüzdeki dönemde de kültürel, sanatsal ve toplumsal hizmetlerimiz artarak devam edecek" dedi.
Tanık, Lozan Park'ta düzenlenen basın toplantısında, belediye başkanlığı yaptığı 3 yıllık sürede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Bülent Tanık, 2009'da belediye seçimlerinde seçmenin yüzde 59,8'inin oyunu alarak, büyük bir başarıya imza attıklarını ve yürüttükleri hizmetlerle gelecek seçimlerde de oy oranını artırmayı hedeflediklerini söyledi.
Çankaya Belediyesi'nin sadece Çankayalılara değil, tüm Ankara halkına hizmet ettiğini ifade eden Tanık, Çankaya'nın günde 2 milyon kişinin hizmet aldığı bir merkez ilçe olduğunu kaydetti.
Belediye olarak bugüne kadar birçok park, oyun alanı, rekreasyon alanı ve kreş yaptıklarını ifade eden Tanık, "Önümüzdeki dönemde de kültürel, sanatsal ve toplumsal hizmetlerimiz artarak devam edecek" dedi.
Tanık, Emek-İş hanı binası ve Kızılay Alışveriş Merkezi'nin insanların girip çıktığı, ışığı yanan, yaşanan yerler olmasının Kızılay'a çok şey kattığını da söyledi.
Bülent Tanık, Çankaya Belediyesi'ne bağlı köylerle ilgili de ciddi çalışmalar yürütüklerini ve o bölgelere de çeşitli belediyecilik hizmetleri götürdüklerini anlattı.
- ANKARA
Son Dakika › Yerel › Çankaya Belediye Başkanı Tanık Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?