Çayıralan Myo 6 Eylül'de Açılacak - Son Dakika
Yerel

Çayıralan Myo 6 Eylül'de Açılacak

İş adamı Hüseyin Eryılmaz tarafından Çayıralan ilçesine yaptırılan Bozok Üniversitesi Bekir Gülşah Eryılmaz Meslek Yüksek Okulu'nun (MYO) açılışının 6 Eylül'de yapılacağı bildirildi.

16.06.2014 12:43

İş adamı Hüseyin Eryılmaz tarafından Çayıralan ilçesine yaptırılan Bozok Üniversitesi Bekir-Gülşah Eryılmaz Meslek Yüksek Okulu'nun (MYO) açılışının 6 Eylül'de yapılacağı bildirildi.

Eryılmaz, Çayıralan Belediye Başkanı Yasin Şahiner ve Meslek Yüksek Okulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Necati Aktaş ile okul inşaatında incelemelerde bulundu.

Okulun açılışını gelecek eğitim öğretim yılına yetiştirmek için 20 Ekim'den, 6 Eylül'e aldıklarını belirten Eryılmaz, şunları kaydetti:

"Taşeron firmalarımızla, işçilerimizle gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Okulumuza bir tuğla da olsa katkı sağlayan, maddi ve manevi olarak yanımızda olan tüm hayırsever vatandaşlarımıza minnettarız. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bütün vatandaşlarımızı, Çayıralan'ın geleceğini değiştirecek, Çayıralan'dan göçü önleyecek, Çayıralan'a hizmet getirecek, yerlisinden yabancısına, sağcısından solcusuna hep birlik ve beraberlik içerisinde olmak istediğimiz meslek yüksek okulumuzun şenlik havasında gerçekleşecek açılışına bütün Çayıralan halkını davet ediyorum."

İlçeye minnet borcunu yaptıkları hizmetlerle ödemeye çalıştığını anlatan Eryılmaz, okulun açılışında Gülben Ergen ve Oğuz Yılmaz'ın konser vereceğini belirtti. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çayıralan Myo 6 Eylül'de Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement