Cazlı Günler Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cazlı Günler Başladı

19.06.2013 17:21

Caz festivalinin ilk etkinliğinde, Okan Ersan ve İstanbul Super Quartet konser verdi

Antalya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Uluslararası Caz Festivali, Okan Ersan ve İstanbul Super Quartet konseriyle başladı.

Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Uluslararası Caz Festivali, birbirinden ünlü caz sanatçılarını ağırlamaya başladı. AKM Aspendos Salonu'nda gerçekleştirilen açılış konserinde Okan Ersan ve İstanbul Super Quartet grubu sahne aldı. Antalyalılar, ücretsiz konsere büyük ilgi gösterdi. Kuzey Kıbrıslı sanatçı Okan Ersan'ın önderliğinde Eylem Pelit, Volkan Öktem, Levent Altındağ ve Serkan Özyılmaz'dan oluşan grubun sahne performansı ayakta alkışlandı.

Konserde Antalyalı caz severlere seslenen Okan Ersan, uzun süredir Türkiye'de sahne alabilmek için çabaladıklarını belirterek, "Caz Festivali'ndeki bu konserimiz, Türkiye'deki ilk konserimiz oldu. Bu anlamda çok mutluyuz" dedi.

Ersan, böyle bir festivali ücretsiz düzenlemenin çok anlamlı olduğunu ifade etti.

Antalya Caz Festivali, 5 gün boyunca birbirinden ünlü sanatçıları Antalyalılarla buluşturacak. Festivalde bugünden itibaren Kerem Görsev Trio, New Centropezn Jazz Quartet ve Rostov Çocuk Caz Okulu Orkestrası, Stefan Grasse Trio, Alain Delhotal ve Harmo'Co Trio ve Türk Armoni Yıldızları Orkestrası konser verecek.

AKM Aspendos Salonu'ndaki konserler saat 20.30'da başlayacak. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cazlı Günler Başladı - Son Dakika


Advertisement