Çekerek Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi Sevinci Yaşandı - Son Dakika
Yerel

Çekerek Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi Sevinci Yaşandı

Çekerek Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi Sevinci Yaşandı

Hizmet-İş Sendikası ile Yozgat’ın Çekerek İlçe Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

11.03.2014 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizmet-İş Sendikası ile Yozgat'ın Çekerek İlçe Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Çekerek Belediyesinde düzenlenen toplu iş sözleşme imza törenine Çekerek Belediye başkanı Duran Özkan, Hizmet - İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, Çekerek Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Ünal, Yazı İşleri Müdürü Sayın Filiz Yıldırım İşyeri Sendika Temsilcisi Sayın Hasan Çelik ve sendika üyesi işçiler katıldı.

İki yıl süreli olarak imzalanan toplu-iş sözleşmesi ücret zammı birinci yıl sosyal haklar hariç yüzde 21 ikinci yıl yüzde 9 olarak kabul edildi. Ayrıca sosyal haklara yüzde 25 oranında zam yapıldı. İmzalan toplu-iş sözleşmesi ile birlikte işçilerimizin maaşlarında, 450 TL ile 550 arasında net artış oldu. Çekerek Belediye Başkanı Duran Özkan, göreve geldiği günden itibaren çalışanların alın teri üzerinde pazarlık yapmadığını belirterek, "Çalışanımın, gece gündüz, kar kış demeden çalışarak elde ettiği alın teri ve emeğinin karşılığını hep zamanında ödedim. İşçimiz bizden ne zam istediyse ben ona imza attım" dedi.

Hizmet- İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız'da Belediye Başkanı Özkan'a teşekkür ederek, "Belediye başkanımız şahsım yönetim kurulumuz ve gece gündüz demeden çalışan işçi kardeşlerimiz adına teşekkür ediyorum. İmzalanan toplu-iş sözleşmesinin belediyemize, sendikamıza ve işçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çekerek Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi Sevinci Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement