Çerkezköy Kaymakamı Kubilay, "Ptt Ülkenin En Köklü Teşkilatlarındandır" - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy Kaymakamı Kubilay, "Ptt Ülkenin En Köklü Teşkilatlarındandır"

Çerkezköy Kaymakamı Kubilay, "Ptt Ülkenin En Köklü Teşkilatlarındandır"

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi PTT Müdürü Ali Arslan, PTT Teşkilatı'nın 173.kuruluş yıl dönümü çerçevesinde Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı ziyaret etti.

23.10.2013 17:54

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi PTT Müdürü Ali Arslan, PTT Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü çerçevesinde Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı ziyaret etti.

PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan, yaptığı ziyarette PTT'nin çalışmaları ile ilgili ilçe Kaymakamı Metin Kubilay'a bilgiler verdi. PTT teşkilatının ülkedeki en köklü ve en önemli teşkilatlardan biri olduğunu dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise PTT'nin kuruluş yıl dönümünü kutladı. Kaymakam Kubilay, tüm PTT çalışanlarına bundan sonraki iş hayatlarında başarılar diledi.

Ziyarette Çerkezköy PTT Şefi İbrahim Zorlu ve Baş Dağıtıcı Emet Yaşaettin de hazır bulundu.

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ziyaretinin ardından Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı'na geçen PTT Müdürü Ali Arslan ve PTT çalışanları saat 09.30'da da Atatürk Anıtı'na çelenk sunarak saygı duruşunda bulundu. Çelenk programına katılan CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri de PTT'nin kuruluş yıl dönümünü kutladı. Amaçlarının hizmet kalitesini artırmak olduğunu ifade eden Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, "Bu yönde gelen müdürlüğümüzün çalışmaları ve personel alımları var. Başarıya ulaşacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy Kaymakamı Kubilay, 'Ptt Ülkenin En Köklü Teşkilatlarındandır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement