Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'u kalkındırmak ve geliştirmek için çalışmaların sürdüğünü söyledi.
Bakan Bayraktar, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, kentin çok eski ve derin bir tarihi bulunduğunu belirtti.
Bayraktar, "Trabzon'da son yıllarda çok büyük projeler hayata geçirildi. Bizim esas ana gayemiz, Trabzon'u kalkındırmak ve geliştirmek. Bunun için el birliği ile çalışmalarımız sürüyor" dedi.
Karayolları bakımından Trabzon'a yeni bir vizyon geliştirmeye çalıştıklarını ifade eden Bakan Bayraktar, "Trabzon'a hizmet geldi. Trabzon bir ucundan, öteki ucuna kadar spor tesisleri ile donatıldı. Akyazı Projesi devam ediyor. Akyazı, dünya çapında bir projedir. Akyazı'da bir aksama oldu mahkemeden dolayı. Dolguyu beklemeden stadın ihalesini yapacağız" diye konuştu.
Trabzon'un çok daha büyük projeleri hak ettiğini vurgulayan Bayraktar,
"Trabzon bölgenin en önemli şehirlerinden bir tanesi. Onun için farklı projelerin de hayata geçirilmesi lazım. Bunların arasında demiryolu da var" dedi.
Bakan Erdoğan Bayraktar'a, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Ata, ziyaret anısına plaket sundu.
Bayraktar daha sonra ziyaret ettiği Trabzon Ticaret Borsası'nda (TTB), Meclis Başkanı Mehmet Cirav'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TTSO) düzenlenen, "Trabzon Ekonomisinin Geliştirilmesi Mevcut Sorunların ve Çözüm Önerilerinin Tespiti" konulu toplantıya da katılan Bakan Bayraktar, "Trabzon'un kalkınması, gelişmesi için yol haritasının nasıl olacağını belirlemeye çalışacağız" diye konuştu.
Toplantı, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.
- TRABZON
Son Dakika › Yerel › Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar.'Trabzon'u Kalkındırmak ve Geliştirmek İçin Çalışmalarımız... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.