CHP'den Kan Bağışı Kampanyası - Son Dakika
Yerel

CHP'den Kan Bağışı Kampanyası

CHP\'den Kan Bağışı Kampanyası

CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından, Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında kan bağışı kampanyası başlatıldı

31.10.2013 16:39

CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında kan bağışı kampanyasının başlatıldığı bildirildi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, yaptığı yazılı açıklamada, Kızılay'ın savaşta ve barışta, sosyal hayatta, uluslararası alanda ve afetlerde birçok görev üstlenen, gönüllülük esasına göre çalışmalarını yürüten bir yardım kuruluşu olduğunu anımsattı.

Kızılay'ın toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak gibi önemli görevler üstlendiğini hatırlatan Demirkırkan, şunları belirtti:

"Özellikle ülkemizde yeterli kan bağışı yapılmaması nedeniyle kan ihtiyacı olan hastalarımıza kan bulunması konusunda kan merkezlerinde sıkıntılar yaşandığı hepimiz tarafından bilinmektedir. Türk Kızılayı'nın özveriyle gerçekleştirdiği çalışmalarda temel gücü yardımsever halkımızdır. Biz de buradan yola çıkarak hem ihtiyacı olan hastalarımıza destekte bulunmak hem de konunun önemine vurgu yapabilmek amacıyla bu yıl Kızılay Haftası'nda Afyonkarahisar'da yaşayan tüm üyelerimize Kızılay'a kan bağışında bulunmaları yönünde bir çağrıda bulunduk."

Demirkıran, kan bağışı aracının 2 Kasım'da saat 14.00'da CHP İl Başkanlığı önünde hazır bulunacağını da ifade etti. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP'den Kan Bağışı Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement