CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Van'da - Son Dakika
Yerel

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Van'da

Barış Gündoğan - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Van ziyareti kapsamında Mimar Sinan Çadırkenti'ni ziyaret etti.

01.01.2012 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barış Gündoğan - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Van ziyareti kapsamında Mimar Sinan Çadırkenti'ni ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, beraberindeki genel başkan yardımcıları, parti genel sekreteri ve bazı milletvekilleriyle geldiği çadırkentte, bir depremzede çadırında akşam yemeği yedi.

Burada yaşayan vatandaşların sorunlarını dinleyen Kılıçdaroğlu, daha sonra Adana'nın merkez Çukurova ilçesi tarafından oluşturulan sosyal yaşam çadırında düzenlenen etkinliğe katıldı.

Çocuklara yönelik illüzyon ve palyaço gösterilerinin yapıldığı etkinlikte konuşan Kılıçdaroğlu, çocukların Türkiye'nin geleceği olduğunu söyledi.

"Onları yüceltmek, onlara güzel bir gelecek bırakmak bizim elimizde" diyen Kılıçdaroğlu, "Biz çalıştıkça onlara daha güzel bir Türkiye'yi armağan edeceğiz. Doğusu batısı, kuzeyi güneyi bütün Türkiye'nin kalbi Van ve Erciş diye attı. Van'ı, Erciş'i, burada yaşayanları, zor koşullarda yaşayanları saygıyla selamlıyorum. Size bir sözüm var. Sizin dertleriniz bitinceye kadar Ankara'da ben rahat etmeyeceğim. Ta ki siz rahat edinceye kadar. Hayata gülümseyerek bakacağız. Yeter ki gönlümüz beraber olsun, yüreklerimiz beraber olsun, çözemeyeceğimiz, aşamayacağımız sorun yoktur" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından bir gazetecinin sorusu üzerine Van'daki sorunların giderilmesi için ortak çaba harcanması gerektiğine dikkati çekti. Kılıçdaroğlu, bu çabanın harcanması konusunda CHP'nin üzerine düşen görevi yapacağını kaydetti.

Kemal Kılıçdaroğlu, yeni yıl mesajının sorulması üzerine de "Van'dan bütün Türkiye'ye, bütün yurttaşlarıma mutlu güzel bir 2012 yılı diliyorum. Onları sevgiyle, saygıyla Van'dan kucaklıyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu, daha sonra çadırkentte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından oluşturulan sosyal hizmet merkezlerini gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

- VAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Van'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement