CHP'lilerin Açlık Grevi Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

CHP'lilerin Açlık Grevi Sona Erdi

CHP\'lilerin Açlık Grevi Sona Erdi

CHP'nin, Kepez ilçesinde belediye başkan adayı olarak daha önce başka bir partide siyaset yapan Erdal Öner'i aday göstermesi üzerine beş partilinin başladığı açlık grevi sona erdi.

27.12.2013 14:14

Kepez ilçesinde eski belediye başkanı Erdal Öner'in, partilerinden aday gösterilmesine tepki gösteren beş CHP'li, açlık grevlerine son verdi.

CHP Kepez delegesi Burhan Demiröz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Erdal Öner'in CHP'nin Kepez Belediye Başkan adayı gösterilmesine tepki olarak açlık grevi yaptıklarını hatırlattı. Demiröz, iki gün boyunca yaptıkları açlık grevinin gerekli mesajı verdiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Bizler gelecek yıl mart ayında yapılacak yerel seçimlerde CHP'nin Kepez ve Antalya'da başarılı olması için tüm çabayı göstermeye hazır partilileriz. Ancak Erdal Öner ile Kepez'i kazanmamız mümkün değil. CHP Genel Merkezi, Kepez'den yükselen tabanın sesine kulak vermesi için partililer olarak açlık grevi gerçekleştirdik. Vermek istediğimiz mesaj medya ve yetkililer tarafından genel merkeze ulaştığı için bugün grevimize son veriyoruz."

Yerel seçimlerde diğer ilçeleri de olumsuz etkilemek istemediklerini ifade eden Demiröz, partiden istifa etmediklerini, hala CHP'nin menfaatlerinin ön planda olduğunu söyledi.

Açlık grevine CHP üyeleri Burhan Demiröz, İsmail Kocaoğlu, Akali Tunçbilek, Veli Urcun ve İbrahim Karataş katılmıştı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP'lilerin Açlık Grevi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement